marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Friday, November 26, 2010

saya & sesuatu~

.: in the name of Allah
the most Glorious and most Merciful:.



alhamdulillah..
hampir 3 minggu berperang angkat pen, liquid, ruler n segala perkakas dalam pencil case..
akhirnya..
perang itu sudah berakhir..menutup tirai buat..alaa..bukan selama2 nya pun..x sampai 2 minggu lagi ade lagi test 3p kena amikk..~
err..kita skip dulu psl 3p tu..kita bukak cite pasal sekarang..hahaha..err..nak laung merdeka kejap..

MERDEKA>>MERDEKA>>MERDEKA>>
[padahal kelmarin dulu lagi exam abess..baru laung..lucu la makcik ni]..nge3 ;)


alhamdullillahhh..kira semua paper rasa cam ok la..
kecuali..
yang last..
huhu..waktu tu mood memang dah hilang gas..x bleh study sgt..
so..just main jawap la..arap apa yang dijawap tu dapat mark jugak aaa..
please madam..please..heee *ce..x malu..

tp..tp...tp...
walaupun cuti..holiday..atau dah abes pengajian sem 5..
namun..ku masih di sini..
bumi negeri bawah bayu yang selalu hujan..
sehingga la bulan 5 tahun depan..
a.k.a..
aku x balik ke rumah sepanjang tempoh tersebuttttt~..*uwa..uwa..[jom join diri ini nangis sesama..]..
sbb aku kena join program 3p [program pentauliahan profesional] ok..cukup triple p..
tak tau la camane..
start kelas kul 9 sampai kul 5..
setiap ari kecuali cuti ujung minggu ngan cuti khas..
cuti yang lain..sori~
buat la klu tak nak sijil kehadiran yg diorang bagitau..berharga..

harga wape..x plak tanya..
n..
isi paling penting kat sini..aku pasti akan jatuh sakit...
sbb...
aahh..
x payah bagitau..
....................................
*shhhuuu *secret2 ;P

ok la..malas nak mengarut banyak2..nanti x pasal2 ada org tido dpn laptop/pc dll sbb boring baca entry ni..
lagipun..x de ape yang best pun untuk di kong si...
ok..babaii..
sampai bertemu lagi [apekehhh~]

p/s:

start missing u again~
till we meet again~
forget me not~
n
che..ayoh..n adik beradikku..kenang daku dalam doamu..



p/s lagi: kali ni malas nak letak gambar..sbb dia??..malas la..;]


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...