marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Friday, December 31, 2010

menutup tirai~




.: In the name of Allah
the most Glorious and most Merciful:.


=)
beberapa saat dr sekarang..
maka bleh dicakap la semua org kat dunia ni akan bersorak horey!..horey!..
dan stat la berkira-kira..azam tahun 2010 dah dipenuhi ke x?..azam tahun ni plak apa nak dicapai?...
ade gap org tnya2..
apsal la..
asyik thn baru je ade org nak pasang hajat..pasang impian..pasang azam..
kenapa nak tunggu thn baru??..
x bleh ke tunggu bulan ke..minggu ke..ari ke baru..
alih2 tahun jugak jadi mangsa untuk dipasang hajat..ngeee..
hmm..tp bg aku la kan..
ok ape klu kita pasang azam sempena thn bru..
at least jangka masa dia lama skit..
ade perancangan skit..planning cantek2..baru dapat capai..
kan??kan??insyaAllah..
;D..


so..cik nik nur syuhada..
adakah impian anda untuk tahun 2010 sudah tercapai??..~
err..
hehe..
buat diri ini yang kerdil lagi hina..
alhamdulillah..
impian terbesar supaya pointer tak jatuh tercapai
siap dapat bonus lagi..
3.** =D..
happy tak terkata..
dan x ada ayat untuk gambarkan perasaan tu..
hanya Allah yang tahu..
dan dgn demikian..
rasanya selama 3 sem x penah bgtau kat che ayahresult pointer sem2 lepas..(kes takut punya pasal ;P)
akhirnya..akur..
waktu check result..iwa called..then apa lagi..
menyohor habes-habesan la..hahaha *x baik riak mak cik..opss ;D
*(nampak sangat result sebelum2 ni k.o kan)~
tima kasih kat semua familyku.lecturer2ku..kawan2 ku..dan x lupa kepada *anda (i believe u never know about my existance..[tiba2 lagu if i let u go bermain2 di speaker laptop..westlife..anda pun paham apa yang saya rasa~])

~~~~~~~~~~~

tp..seday gap..sob2..
hua yu ku..
hanya dapat b+ setelah ku bersusah payah study *semua org yang tau aku audit suject ni heran..apsal la aku bersusah payah nak wat yang terbaik untuk mandarin..
huhu..bukan dikira pun dalam pointer pun kalau dapat A..
huhu..BI yang kena kira dlm pointer x plak aku bersusah payah..
dapat biasa2 pun buat donno..
huhu..biasa la..dr upsr sampai la pmr, spm..masuk u..sekali je dapat a..ape la..ade aku kesah..ade??..ade..??...*tgk movie omputih..phm la ugak..~ ;X

hmm..
untuk 2011..
hanya satu2 harapan terbesar..
dapat grade dgn jayanya..
insyaAllah..kalau ikut perancangan..
tahun ni tahun last..sem ni sem last..
harap semuanya berjalan dgn izinNya..
*fyp..fyp..saya sangat takut dengan anda..
tgh pikir cara nak defeat anda ini wahai fyp..

Ya Allah permudahkanlah jalan untukku..amin..

dan anda...

adakah saya akan dapat melihat anda lagi selepas 6 bulan nanti?
atau akan masuk je 2011 kita terus tak akan bertegur sapa...
saat ni relationship kita macam nak retak semacam tanpa ada angin bertiup..
tak sure sama ada patut mengayam kembali ruang yang berlubang itu
atau mahu dibiarkan ia disapu bayu...saya sendiri bingung memikirkannya~
let's time decide it..

bab kata Puan Nora waktu class softskill ari tu..
"u r master in ur destiny"
* walaupun anda tiada untuk kelas itu~..
.............
........
....
..
.
*(abaikan~)
~

hmm..
sebenarnya saya menunggu tarikh 6-1-2011..
special date..
bakal menawan gunung kinabalu bersama 10 org kengkawan yang lain..
*macam x patut hanya cakap 10 org kengkawan..
patutnya ayat dia..

bakal menawan gunung kinabalu bersama 10 plus 47 classmates
*macam buat reunion atas gunung (==")
yeah..semangat..semangat!!!
*u raise me up..so I can stand on mountain~*
haha..mountain kinabalu..wait for meeeeee!!..

jom tgk ape memories yang dah terkumpul sepanjang 2010 ni..

mesti semua akan igt tu gmbr kan..
ketahuilah..itu adalah alam ciptaan Tuhan..
cantikk..subhanallah..


februari 2010
ke kundasang bersama kak yaya n her family..
huhu
cantek pemandangan super summit..



march 2010
joined mandarin debate together with chinese friends..
me as pengarah protokol la..ape lagi~nge3..



april 2010
di malam anugerah bestari (dinner kolej kediaman AB)


cuti sem.may(?) 2010
main2 di pantai dasar bersama2 ALMS..nge3


june 2010
program cakna rakyat(?)..hhaha..lupa
jadi pakar perunding imej busana muslimat..
baju dibuat dr newspaper..
dapat no 2..
model: nik nur aesyah een liy yin aka ma anak buah ;D



julai (?) 2010
thn 3 sem1 2010.program ladies day.
last time melibatkan diri sebagai ajk..


august 2010
release tension ke kudat
-tip of borneo- di simpang mengayau akibat ke-tension-an bermacam2 project
..
4 org gadis melayu terakhir kos network n system management sesi 2008..

;D


last day of puasa..
berbuka posa di Pizza bersama2 geng bujang blake~ + brother Saad
di sponsor penuh oleh Al-khazain..
nge3..


oct 2010
the dangs n the guardians @ computer science night

malaram habes ;P


dis 2010
sebelum melabuh tirai..
jalan2 makan angin ke serawak..
hihihi~



~let's collect and share our memories before the season gone forever..~






link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...