marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Wednesday, April 20, 2011

i wanna know~

.: Bismillahirahmaanirahim:.

it's done...
VIVA dah abess...
;D
dan automatik debaran selama satu sem berlalu pergi..
begitu saja..
err..
tapi cerah x selalunya ada..
so..overall presentation tadi ok la..cuma sempat lagi encik examinerku mintak suruh buat button delete all kat system tu..macam ala2 email gitu tu..puan penal pulak tanya kenapa x buat archive...so..conclusionnya..terpaksa la aku menahan muntah ijau untuk menyeru diri ini ke alam bermain dengan dreamweaver n php..*igt best ke tulis coding???~..itulah nasib si pembuat website..tapi demi segulung ijazah..akan ku sanggup menghadapinya..sedangkan gunung kinabalu yang 8.5 km sanggup didaki..apatah lagi menulis coding berjela-jela..iya tak??;P


errm..
ada yang best jadik ari ni..ada gak yang suam2 kuku..ada gak yang fanassssss..so..mana satu korang nak tau dulu?..
tau..mesti yang fanasssss...kan ;P..
biasa la tuuuu..
so..jom kita bergosip skit..;D..
....al kisahnya begini...
err..sebenarnya..ia benda yang tak berapa pasti sangat..tp sudah di yakini oleh seorang kawan..maka..rasa2 nak percaya tu ada la kan..well..lebih2 lagi apabila berkaitan dgn orang-yang-selama- ni-kita -dapat-tengok-dia -dari-suatu-sudut-yang-terpencil~..
jealous kah anda?? cemburu kah anda??..terasa tak hati anda bagai dicakar harimau?;P
anda? O_o..
betlkah apa yang kawan saya bgtau tadi??..
err..kalau betul itu berlaku..jadi..saya andai dalam hati anda..saya wujudlah kan..;P
terasa macam nak try test sekali lagi lah..saya nak tgk sendiri riak muka anda..sama atau tak dgn apa yangkawan saya bgtau itu..;P..
(sejak bila aku ada power buat orang jealous2 ni~)..
____________________________________

err...itu lah cerita fanasss yang tak menggeleggak..nge3..cerita yang sebenar biar lah saya simpan dalam memory selembrum saja..tak mahu bgtau..~

(huhu..mesti korang rasa hangin x puas ati kan dgn citer panas ni..langsung x panas kan..hehe...)
....
cerita lain...
lepas VIVA abes..bermaksud bleh la bersenang lenang skit..
ringan skit bahu berjalan..beban FYP sudah boleh dicampak..sikit demi skit..
so..apa lagi..kita enjoy~..(heh..banyak la enjoy nye~)..opss..lupa..final exam..next week da...ari kamis..paper han yu..~....
...................
tolak tepi dulu benda2 yang akedemik tu..buang berat otak je nak pikei(haisshhhhhh!)..
nak buat hebahan skit..nanti saya nak gi main water rafting..kat Tamparuli..first time ni..extreme lagi tu..tp..x pe..nak try gak sebelum peluang ilang..~..yeahhh..
...pastu dinner Hc05 pulak....
ceh..tiba2 terpikir nak pakai apa nanti~..rilex aa Da..pakai biasa2 je..hihihi
....
hmm..barang2 dah siap packing..macam esok la nak balik kelantan gamaknya kan..huhu..besa la umah jauh..kena la anta kargo...so kena la packing awal2 mana yang x nak..tinggal je lagi 20kg untuk ikut sama naik flight nanti..harap betul la 20kg..kalau lebih...huh..jenuhnya nak tinggalkan barang..
.....
errm..sori la posting kali ni macam no feeling..ye la..tgk la jam brapa..kala ini org semua dah pun bermimpi indah..aku boleh2 jadi kelawar pulak..huhu....so..papai la..nak tito dulu..


*bismikallahumma ahyawaamut...zZzZ"..




p/s:motif post posting ni sekadar nak abdikan perassan ari ni je..biar tulis macam x ada feeling pun~

Friday, April 1, 2011

i still remain me..

.: Bismillahirahmanirahim:.


hmm..
when the truth shows its answer..
then..I can't do nothing but must face it so well..
how it can change the stream?..just let time does it..
coz..I have no desire to think about it now..
but the thing is I already fall for you.. for a long time..
and it makes me hurt somewhere..
but it is not your fault..
coz I am the one who choose to get close with you..
although I cried like a crazy girl until tears dried..
I can't change the fact that you are the different one..
should I just go through with my feeling until some day you can take me to the oriented path?
or should I just stop playing game and come back to the reality??
It is easy to talk..but hard to do..
I can't lie myself to hide this thing..
You came to me at that time when I am all alone..
you looked at me as we were already know each other..
you saved me from fell down..
we reached the summit together..
and all I remembered as it just happen right now in front of me..
in these years,
I never care about other guys..but to you,I melt most..
I should know at the first that I must avoid you..and I really know it..
and I tried and already failed to not thinking about you..
and I guess you must be someone that special one..
but now, I don't dare to give much hopes..as we 're very different..
let time decides the destiny of me..
if you re not for me..
it's wonderful to meet you as the prince of my heart..




my feeling towards you is not fake,

AdaAbdullah..2.35 AM


" Jodoh itu rahsia Allah, Syuhada.."

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...