marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, July 4, 2011

i'm back!


.: In The Name Of Allah
The Most Glorious and The Most Merciful:.

hmm...
donno nak mengarang cerita apa ni..
kalau nak ikut kan....
banyak sangat cerita yang nak di bagitahu kat dunia....huahua
tapi....kadang2 mood x sampai..
kadang2 tu....sign in je from my heart..
start nak tulis....tangan kaku atas keyboard.....mata berkebil2 pandang monitor....
otak macam blank nak generate citer apa patut di story kan.....
hhm....so....kali ni plak....x tahu....jgak.....


hmm..
kalu sapa2 yang rajin berjalan2 kat blog ni mesti perasan kan perubahan kat blog ni..
hehe..that's mean tuan blog dia dah ada feeling nak take care balik blog ni..
huhu..
so..arap2 lepas ni makin rajin la mengarang cerita kat sini kan..haha..
to all my loyal followers..please don't go.....
mana2 yang anonymous pun sila2..i beg u...please..jgn berpaling tadah kepada blog ini..hehe..
 hmm...
i'll be backk..
i'll be backk...
i'll be back...




me..myself..cannot be anyone else..
sometimes loneliness controlling my days..
make me feel there is no one quieter than me..
really missed my old friends..
want to hang out like before..
but..
i know that everyone is engaged with own life..
so.. let's make myself engaged too...
with blogging :P


p/s: this time I'll try to post 2 entries per week..but if i can't..don't blame me..but blame on my laziness..hihihi~

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...