marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, August 8, 2011

surat cinta^^

.: In the name of Allah
The Most Glorious and Most Merciful :.


hari ni dalam sejarah...
x pernah berlaku dalam sejarah..
nik nur syuhada dapat surat cinta..
tapi hari ni..sudah berlaku,..
huhu..x penah expect pun akan dapat surat2 canggini..
apatah lagi baru jerk seminggu kenal..
apsal ye dia bagi..
tanda ingatan tulus ikhlas ke...
tak pe..tak pe..
yang penting..dia dah bersusah payah tulis..^^

tadi sempat tanya..sapa yang tolong tuliskan..
sebab memang rasa kurang yakin kalau dia yang tulis ..
so..tanya la dia tadi...dia bgtau..kakak dia tulis..dia bagitau isi je..
kira tulus dari hati la tu kan..
ok..saya terimaa..:D

++++++

haaaaa..ade orang jealous :P
 ok la..ok la..x baek bagi orang jealous sangat-sangat...
kang tak pasal2 ade yang bawak diri kan..

nak tau isi kandungan surat tu ke??..
nah..tgk je la kat bawah...

hehe..sebenarnya surat ni dari anak murid ku yang berumur 6 tahun..Amelia namanya..

Amelia..
terima kasih ye..
sbb cakap cikgu cantik..hehe..
tu point paling penting tu..^^


p/s: Teringat zaman sekolah rendah dulu2..biasa gak bab surat menyurat ni..tapi x de la tulis surat cinta..tulis surat pasal gaduh dgn kawan adalah..kawan plak kawan sebelah meja je..haha..lucu la kalau kenangkan balik...

2 comments:

  1. aiii...nak buat macam mana..hahaha..
    samo nga kimi..cik da muka bitik..

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...