marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, October 30, 2011

Masanya sudah tiba..

.:BismillahirRahmaniRahim:.

yeaa ..
akhirnya laman web BPA ums bhgian konvokesyen dah pun update diorg punya site ..
ari tu call bagitau ari isnin (yakni esok) baru akan dibuat open secara public ..
ayyo... (punya la x synchronize dia punya maklumat)
apa2 je la asal penantianku penuh debaran berakhir okeyy~ ....




saya sayang UMS balik..haha..~
tapi part yang paling saya tak suka adalah 
ANDA BERHUTANG!!...
benci betul..

katanya caj elektrik (eh..Uni awam pun caj elektrik student ke byr..apsal uni2 lain x de punnn~)..
orang yang tak duk hostel pun dengar kabar kena charge gak..
ape kes ni mr UMS~..
heran gak..
apsal la diorang x masuk terus masa dalam yuran masa awal2 sem dulu..
takkan la concert MLTR and FFM ari tu x leh back up bill letrik UMS kott~~..
ke ade apa2 niee???~~~ (haha..soalan ni..bukan tuduhan~)

okey..
hal saya dah settle..
debaran dah berakhir..
tunggu 24 nov  n fly pegi sabah..
settle hutang n amik jubahh (part yang saya dah tak sabar..haha)..
harap nanti bleh jumpa geng2 yang selalu dirindui la..termasuk lah...tetttt...~~~

hmm..
sebenarnya ari ni adalah ari bersejarah buat my lobely 14th sister..
sebab ari ni dia berkonvokesyen untuk diplomanya..
dan diri ini..
sob..sob..sob..
last minute meeting x dapat join untuk meriuhkan suasana konvokasyen UiTM dungun..
atas sebab..
kena jadi nanny untuk anak2 buahku tercenta pasal mommy n daddy diorang pegi konvo adikku tercenta itu..
tp anak2 diorang akn start peksa akhir tahun hari ni..
disebabkan diri ini adalah aunty yang paling baik di dunia..
maka..
diri ini sepenuh rela sanggup mengambil alih tggjwb tersebut (cewah ayatt~)..
tapi diri ini x berkeseorgan sebenarnya pun..
abang I, seorg MA dah balik umah..
sorang lagi abang I yang hari2 I jumpa pun ari ni baru bertolak ke Tganu..
n adik lakki I seorg hafiz..
pun ade kat umah..haha..
rupa2nya x keseorgan langsung pluss 3 orang kanak2 rebina itu..kuikuikui..
dramatik je lebih ni..

gambar ni special edit untuk adik kesayanganku yang akan menerima diplomanya hari ini..sapa nak mengorat beliau..sila ke blog nya..nak tgk muka dia..tuu..yang tengah melompat tu ..beliau la..hahaha..

 so..
secara officialnya..
x penah berlaku dalam sejarah NLSB,
empat orang adik beradik bakal bergraduasi serentak untuk tahun ini...
 happy..happy..happy bubble..lalala~la...



p/s: agak2 kawin nanti kena serentak jugak ke??..haha..

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...