marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Wednesday, December 28, 2011

Jom bersegmen kitaaaa..~

.: BismillahirahmaniRahim:.

 huhu..
siaran iklan sejenak..


baru perasan kat chat box ade message dari KiZ ajak join segmen anjuran blog dia..
huhu..
macam best..
nak cakap kenal KiZ ni tak de la jugak
tapi selalu perasan KiZ la adalah antara blogger yang suka datang kat 
.:FromMyHeart:. 
yang tak seberapa ni..huhu..*tima kacih..tem kacih*
kira macam member blogger yang suka blogwalking la ni kot..
so..ape lagi..
saya dengan suka hatinya pun rasa berminat la nak join-menjoin aktiviti camni..
yelah..
untuk mengeratkan hubungan silaturahim sesama bloggers..
ape salahnya kan...
x de la sepi sangat blogging sorang2..
huhu..

sebenarnya x paham jugak amenda jenis acara ini..
yelah..first time orang ajak join katakann....
usha punya usha..
oo..
senang je pun cara dia..
erm..
ada dua  segmen di anjurkan
seperti


1. Bloglist x-change
(ala2 bertukar alamat blog la ni kot)


2. Review Ur Blog
(cik Kiz kita dengan murah hatinya akan buat review blog kite..dgn harapannya traffic blog akan meningkat la kot... yeaaa..*oh..terasa blog ini bakal femes**mood: koya! :P**)

okey..
sbb dah lulus syarat2 penyertaan..
maka..
acara pun bermula..
hehe..


*kita berkenalan hanya di laman muka blogspot..bla bla bla...:D



2 comments:

  1. Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...