marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, June 3, 2012

Main-main seketika :D

.:Assalamualaikum:.


 bertemu lagi dalam blog ini...heee...
ari ni ari ahad..
bersamaan ari minggu..
bersamaan ari muda remaja belia..
kuar2 jalan menghabiskan duit dan masa..
tapi..di saat itu..
aku..
berkampung di rumah sewa ini..ditemani kakak roomate kesayangan..
ditemani jua dgn bunyi kipas..berdesir2 sayu...
hohoho..apa aku merepek ini...kui3.. i am sorri..

ceh..
nak kuar berderat (jenjalan) lagi konon..
padahal semalam dah kuar pegi i-city tengok lampu dgn Incik Nick and da Geng (aku, kak nisah, Dee, Masyi, Ewan, Muiz, Mierul, Ct n Nani)..
siap2 main bicycle air lagi kat sana..
paling best..sume gegurl ni...pakai baju kurung ala2 perempuan melayu terakhir dgn high heels nye ke sana *ayu ape*..
hoho..ce cite..sape bleh wat gitu..hoho *perasan x bertempat nieh*..

ade sbb sebnrnya di tgh malam2 buta pakai baju kurung tu..
sbnarnya kitorang pegi majlis perkahwinan Khari QA *member kitorang kat tempt keja..
dah tmpat majlis tu satu arah ke i-city...
so..ape lagi..3 kereta serbu ke sannnaa..
syiok oh sbb gi ngan member2 sdiri..
bleh la have fun skit..
.kuikuikui..

** jap..nak show off gambo jap..**


 muka2 spikers yang hadir tuk menghabiskan nasik dan segala jenis kek di majlis kawen tu..
hihi..
terima kasih nanti jemput lagi :)

 muka2 excited bergambar..
dimana2 saja asalkan bolehh...


 x leh bergambar ngan pengantin, ngan plat nama pengantin pun jadi leee..hihi.~


 perghh...cover album Tiga Dara Pingitan versi Spikers 12..:DDDD


 pastu...gi men kat I-city..pergh..memang berlampu warna warni lah icakap u...


 Cover Album Spikers the Avenger(tgk sorang tu..cam dah nak bertukar dah)..
yang girl2 ayu je kan..
hikhikhik..
 bajet winter sonata...hoho...pelisss~~~..


bersama iceman..tp..tampat nih..masyaAllah...fanassss kot~~~




pastu balik KL..dah la lapor (biar mase majlis tu melantak x igt dunia)...
so singgah makan kat Restoran Mamak: Mosen..
gi cas energy..huhu
sorang2 order air sampai dua gelas..huhu..
borak2 jap..
pastu balik umah..
pastu solat isyak (bapak lewat =="")..
pastu...
Bismikallahhumaahyawaamut *doa tidur*...
pas tu 
..
...
treeee~~~~..


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...