marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Friday, July 6, 2012

aku, kasut dan masa..~~~

.: Bismillahirahmanirahim:.

urghhh..
borrrriinngg~

haha..x de la boring sgt kot..tapi tetap boring gak..
so..demi menghapuskan rasa keboringan ini..meh aku citer bende yang nak story morry..

huhu..
sape pompuan kat sini...sila angkat tangan..yeaa..
yea..kite sejenis le..
sape suke terkumpul stock kasut, slipar dan seangkatan dgnnya bebanyak??
huiiiiii...ramai nooo...
sah2 sorang akan ade stock kasut kurang dari 5 pasang kan..
hehe..same le kite yang kat sini pown..
sgt le (x de la sgt~) suke btul wat stock kasut..tapiii..selalunye..mesti ade je..tiba2..terbeli kasut..*oh..terbeli ye..
kengkadang tu sampai pikei..aku ni tol ke tak ni dah brape byk dah beli kasut bulan ni~..huhu

rasenye perangai ni stat mase duk u la kan..sbb mase duk dah stat pandai dah bergaya..hihi..
dia stat cam ni..oh ari ni ade kokum..x nak nak pakai slipar jepun kot..so..terbeli kasut sukan..
pastu..oh..x best la asyik pakai sandle je..nak pakai snikers la plak..baru masuk nak pakai ngan sluar..
pastu..hmm..terbeli kasut tertutup..sbb kasut tertutup kan antara pakaian formal..takkan le nak pkai baju kurung + snikers kan (padahal selalu je buat dulu2 tu..haha)..
pastu..beli lak kasut nak gi dinner la..nak nek gunung la..tu la..ni la..
last2 terkompul dgn sndirinya...HAHAHA..
time nak balik semenanjung..
semua terpakse tinggal pasal x muat luggages..*padan mukeeeee...kuikuikui..

 ni baru sebahagian yg smpat disnap..ni waktu duk kat UMS..

yang ni plak dalam tempoh 6 bulan sejak keja..haha..
(tgh pikei nak sumbat kat ne sume ni nak wat balik kg~~~)


terbaek!!!!

lalala~

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...