marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, September 2, 2012

Pembongkaran lelaki disebalik topeng NARUTO

.: Bismillahirahmanirahim:.


eh..
korang da baca episod 599 Naruto?? ( klu korang x knl naruto..memang korang duduk kat planet marikh la..)
hoho..
aku baru je bace lepas diperingatkan balik oleh Chee Hou (kawan baek aku klu bab2 bercerita, merosakkan cerita, mengarang cerita, semua jenis genre kitorang layan~) malam semalam..
pergh...gempak kot..makin suspen..makin mengancamm...
dan paling mendebarkan saat wajah real Tobi dibongkarkan oleh Naruto Kakashi (chenta hatiku dulu2 ni), Maito Gai, Bee, Bee punya 8 tails kyubi (eh, kyubi bukan naruto punya ke?) ngan Kurama (kyubi naruto)..
huhu..
suspen..suspen...

korang nak tau sape Tobi yang sebenarnya????
tak tau...
klu nak tau
cuba skroll 
tgk gambar bawah
...
...
...




MR BEANNNNN????

huahuahua...
naseb baek duk office klu duk kat bilik aku dah sakan aku gelak guling-guling...
ish2..sape punya idea la ni...

hahahahahahahahahahahaaahahahaha
*sakit perottt
.......
nak tau citer yang sebenar???
nah aku bagi link mangareader tuk korang..
gi le bace sendiri..x kuasa I nak cite satu persatu...
HAHAHHAHA~*sambung gelak balik


ape..tima kasih??..ye same2 kasih^^..
sharing kan tande dia caring..
bab2 camni aku memang caringgggg sangat tau^^

huhuhu

2 comments:

  1. TITLE BIKIN GEMPAK..
    BUAT AKU SUSPEN JE NAK TU SAPE

    CIS KENA..HAHA

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...maapkan sayaaa...kekekeke..kab dah kena..hehe..eh..mu layan naruto gak ke...??? yezza..sekpl la kitewww..huhu

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...