marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, September 24, 2012

Rahsia tersingkap :P

.: Bismillahirahmanirahim :.


erk..
hari ni..
nak revealed satu secret besar aku (erk ade ke patut)..
kekeke..
patut ke x patut..
patut ke x patut..
patut je kan..
kire part of my hobby la ni..
btol..
dari zaman skolah hingga la zmn skrg..
mmg hobby dah jad habit lak..
nak tau ape????


hihihi..
tgk je laa~~~

mase ni ntah training ape ntah..cam speaker tu syok sendiri je cakap..ak pun ape lagi..try la wat posisi paling selesa dan x memerasankan orang tuk ZzzZZzz..tapi skali.. *kacak* (sound efek kamera tepon )..hampehhhhhhhhh!..tp x pe..masih di jamin kiut..kekeke..

hahaha..
ni memang hobi nombor satu carta paling atasssss memang terbaekk punya...
ak mmg species mudah btol terlelap klu suasana buat ak boring tahap gaban..
even masa tu tgh bising..
mmg x leh nak wat pe dah..
paling2 org sebelah bleh tolong.. 
hanyalah tolong kejutkan..
kekeke..

masa zaman skolah dulu lagi best..
sampai kawan sebelah x perasan pun ak tido dgn posisi macam kyusuk mendengar syarahan cikgu kat depan..
err..ampunn kan anak didik mu ini cikgu..
maapkan sayeee..

atas bas skmk pun bolehhh..
tambah2 masa waktu balik skolah..
letih kot berlari kejar bas..
alih2 dapat tempat duduk..teruss...
melayari alam mimpi..
sampai ade la makcik kat tepi yang concern merencatkan  orang tgh membuai di alam mmpi  sambil layan angin tersepoi2 bhsa selalu je bersuara..
"adik duk kat mane..kang terlepas tempat turun kang tido2 ni"..
huhu..
x pe makcik..saya tempat turun jauuuuh lagi nak sampai...
kate ku dalam ati..hehe

hadoi..dah cakap hobi..memang la jadi..lebih2 lagi tmpat yang sejjjuuukkk..memang layan la..diorg dak2 spikers ni x leh tgk tol ngan orang tido..mula la diorg wat pakatan amik gambar..mase ni..klu x silap cam nak demam..tp lps diorg amik gmbr..terus x jdi demam..tp jd hulk...huhuhu..

sonok tido makcik..mimpi ape tu..garang semacam je muke..haha..gelak tuk diri sendiri..
mane2 pun boleyyyyyy~~ haha



ni gambar 1st time kena tgkap masa tido.. baru je kejap lelap mate..mase tu lps waktu office teman kak nisah wat keja programming dia.. dak2 laki tu asal x de..ntah dari mane tetiba diorang muncul..ak sedar mase tetiba ade flash ngan bunyi *kacak*.. mengamuk jap..wowowo..sampai ati korang...wowowo..sampai ati kak nisah x bekap..wowowo..ok..pemberitahuan..kepala aku kat atas kusi kak nisah ye..bukan kat lengan din =.=..sumpah x~
tapi x leh lawan kiut kak ija mase tido la kannnnn...hahaha..

2 comments:

  1. sampai nangis2 sbb kena amik gmbr... maap la ye.. xthu Ada xske..^^
    pape pn, klo ngan dak spikers ni, tdo pn jd bahan..
    tngk gmbr2 msti gelak sorg2.. hahaha
    tp yg pic pling bawah xleh bla..
    ptot la ske tdo.. tp chomelnye heliza~~~~ hihihi

    p/s: skrg dh berani tnjuk secara terang2an.. siap komen2 lg nih! heeee..


    best regard;

    ur die hard follower :P

    ReplyDelete
  2. pergh..my very best hard follower..

    haha..tu la psl..sbb x expect diorg menindas dak2 pompuan gak..igt diorg wat kat dak2 laki jah..
    tp x po la..kenangan bersama..kena troll pun troll la.. best memory tough kann..
    haha..Ada rasa kak ija nih tiru Ada suka tido..kekeke..shomell key dio.. :DDDD

    maceh folow me babeh..
    mode menhitung hari gi kl..yeah..

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...