marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, September 10, 2012

SWS + Jalur beraya di opis

.: Bismillahirahmanirahim :.

hmm..
sebenarnya dah 4 ari lepas dah cite ni berlaku..cume x de mase nak stori mori kat sini..
bizi la katakan..huhuhu..

sambutan hari raya kat opis bleh tahan gak la bestnya..
sbb klu kire..ni la time nak beramah mesra ngan staff2 yang ade kat opis ni..
klu x..mau nye x ak jadi kera sumbang duk kat opis wat keja sdiri.. cuma mase tgh ari lunch hour je akan kedengaran suara kak na ajak ak gi beli makanan..huhu..klu x~~~...kompem laaa ak x igt nak makan..
yela..FYI..klu ak da stat duk ngadap laptop..duk wat keja ak..aku mula la lupe dunia nyata..
absorb masuk dalam dunia keja yang ntah bile ntah abes..huhu..

dengan adenye aktiviti keramaian camni..bleh la gak ak menabur idea nak memeriahkan majlis katenye..huhu..naseb bek la diorg pun baek2 , happening sume.. so..mula la episod ak meramahkan diri bergosip ngan staff2 sini..kekeke..maap kan saya kakak2 abg2..ntah la nape..sejak dua menjak ni saya suke jadi home alone..ngeee~~~

staff kat sini x ramai pun.. ade kak Za PM (ape manager entah..lupe..huhu..maapkan sayaaaa~..)selaku ketua aku kat sini..encik Zahari selaku head department( bos la kot tuk sws bhgian timur ni)..pastu staff2 JALUR tiga pat orang..kak na..kak shidah..kak tieniey..pastu azli..bakh..eming..pastu kengkadang syed hilman akan dtg la sebulan seminggu kat opis kota bharu pasal opis dia kat trganu..field work katenye...gituu..huhuhuhu.. dgr cite staff kat terengganu lagi ramai.. tp syed sorang je kot yang ak knl..yang len cam kak nana..ak knl kat skype je..hehe

sooo...tanpa melengahkan masa..jom kita menikmati gambar (apekahhhhh~)..nge3

tgh ready2 juadah2 tuk para tetamu..sume tgh potong buah2an..
gambr curi2 ni..fuh..naseb baik dlm posisi yang masih sopan menyusun buah orange...kui3..
tgh menyerlahkan bakat yang tersembunyi susun2 buah orange..apekahhhh~~~~
antara menu2 office terbuka hari raya adalah..3 main courses: nasik hujan panas, satayyyyy, laksa penang..sampingan: colek buah, kek pelbagai jenis, koktail, biskut raya, buah2an, ketupat, tapai..makna sampai tahap kenyang..huhu..tp nasik hujan panas memang terbaekkkkkk la..burp..alhamdulillah :)
girls at homeeeee~~~ conquer wilayah..hehehe..

antara tetamu2 yang hadir..

antara staff SWS dan JALUR cawangan Kota Bharu..kanak2 tidak termasuk okeiiiii ;P

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...