marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, October 15, 2012

interframe like a boss!

.: Bismillahirahmanirahim:.

hehe..ni gambar nak ckp lame..x de la lame sangat..ade la dlm bln 5 ari tu mase wat Garage Sales..
sbb ni gmbr dr kamera fidi sbnrnya..jd lmbt la smpai kat tgn..
ak amik ngan kak nisah..simpan dlm externel..
ak bknnya selalu pun bukak externel tu.
.jrg2 time boring2 je ak tgk balik ape yang ade dlm tu..
pastu terjumpa la deretan gambr ni..huhu..
ni group orang lain sebenarnya ni..
tp cm biasa..x leh lepa dgn kamera..
mesti nak interframe baeeekk punya..
haha..

1. diorng ready nak tangkap gambr group..kumpul reramai..

2. haaa... tetiba nampak kemunculan kepala lutut seseorng..

3. ok..dgn muka tak besalah duduk bersimpuh kat tepi tu...tanpa perasaan bersalah..lalala..diorang pun cam x kesah la kmunculan budak tu kat tepi tu..haha

4. eh..eh.. tak puas ati muka x masuk td..so..ni kire masuk muka la..haha

5. x puas ati.. masuk separuh x jd ni..kna masuk full..tp cedih..kena lindung kat kirin..

6. cakkk... hohoho..diorg cam x kesah dak pakai baru kuning tu kat blakang..eh..sejak bila kirin tinggi ni..ct pun join skali nampak nya..haha

7. yess..ct berjaya di buang ke tepi (x masuk gambr)..tp aku...berjaya jd sebahagian dr group ni..keh3..misi interframe like a bos BERJAYA !!


hehehe... dikala hijau memenuhi ruang..ade gakkk sorang yang kaler kuning menyemak dengan muka x bersalah..huhu..maafkan sayaaa..


2 comments:

  1. saya dah nak merajuk ni setelah lihat banyak gambar tapi tiada watak yang mahu saya lihat...nasib baik di gambar seterusnya ada...

    ReplyDelete
  2. apakahh...hahaha..siapa watak yang awk mahu lihat.. naruto tiada di sini :P

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...