marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Thursday, April 11, 2013

Ke Pulau Pangkor

Assalamualaikum..

Yea.. bersua lagi kita dalam blog caye.. hihihi.. da seinggu opss 2 minggu saya meninggalkan anda sendiri kan blog cayam.. cori la cayam.. caye banyak keje skrg..hehe.. tp byk2 keja pun say sempat mengboloskan diri gi jenjalan men air laut kat Pulau Pangkoiur (Pangkor).. hehe.. da terbuat2 da loghat kedah kat mulut ni ha..abeh sume perkataan nak biaq bunyi pelatt no..hehehe..


So..mari..tanpa membuang dan melengahkan masa..mari kita menghabiskan masa membelek gambiaq (gambar) sepanjang kat sane..

Tapi sebelum tu..meh saya nak stori mori skit sal citer kitorang kat sane.. huhuhuu..

---------------------

Perancangan nak bercuti ni dihandle oleh Nick, Ana n Amin dak2 ex-spiker.. huhu.. diorg la yang organize sume ni..ak dan yang len-lain (sham, ayu, faz, nopal, azrai, nina, cik CT n hubby, Netero) tukang bawak diri untuk men-splash-kan diri dalam ayaq je..hehe.. cheq da tak larat da nak jadi organizer..cukup la mase zaman duk uni dulu..hehe... thx to them lah.. sbb tnpa diorg maybe x denya ak tetiba nak bercuti kat Pulau Pangkor ni..hehe..


sebelum sampai kat jeti marina.. makan breakfast lu..nge3..

girls in da house :)

geng yang menyertai percutian kali ni..

cube teke tangan dak mana cibuk wat peace2 ni..
sampai kat chalet kitorang kat Pasir Bangok..


sebelom splash dalam ayor

Nak gi snorking kat pulau len nek baot.. time ni bleh la posing2..kejap agi..driver boat wat corner..haaa...kecut perut sorang2..haha
Snorking hape..ayor keruh sbb baru lepas ujan.. so..kitorang main2 je la kat sini..cam ikan berebut makanan sorang2

pantai yang cantek..pasir yang memutih walaupun kaasar..

malam tu berbeku la kitorang.. naseb bawak hero reramai..so bleh la duk tunggu ayam, sosej, jagung siap bakaq ibarat cam tuan puteri.

naseb bek ade beta yang tolong menceraikan kepak2 ayam yang masih beku dalam ais ni untuk santapan semua..haha..perasan

err.. wat hapen?

ari kedua.. bangun tido.. terus serbu ayor laut.. ni kitorang pegi men kat ujung kampung.mane ntah.haha

kipas-susah-mati One piece..haha.. sorang luffy, sorang nami, sorang nico robin.. tapi pelik betul bentuk straw hat itu :P

tgh pikei nak letak caption ape ni..

Best nek benda ni..mable klu x silap namanya..tp pastikan stamina tangan anda kuat..sbb jaminan tuk tercampak keluar adalah ada..haha.. tapi aku heroin yang gagah perkasa..so..small matter..hahaha

Cam taklimat  marine..nge3..

klu x de benda ni.. rugilah percutian anda di pulau tersebut,,haha

time tuk balik.. yeaa..sorang2 muka da hangus da ni
 

Tu je la..
Maceh tuk Sham, Pesonamu sentiasa dihatiku..muhaaahahahaha..

 

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...