marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Tuesday, June 11, 2013

ALMS yang kesedihan :P

.: Bismillahirahmanirahim :.

Assalamualaikumm..

hee.. cite sal abang kawen sudaa..kini mari kita bercerita sal benda len plak.. I oull tgh boring kat opis ni sal keja I oull da settle..ngee.. happi.. tp agak boring laa..jadi..demi untuk tidak memboringkan diri sendiri.. mari kita impress diri sendiri di dalam blog sendiri.. yelah.. diri sendiri jew la yang bley impress diri sdiri..hahahaha..

ni cite sedey..citer sedey budak2 yang x balik kampung sebab ade komitmen masing2.. orang laen sume balik berkenduri kat kampung..merekaa..mereka menahan hiba di sana.. aahaa.. wat ayat2 yang sedey dah..ahahaha *sonok gelakkan orang ye..

Arakian..maka mereka-mereka yang tersebut adalah adik-adikku yang ke 13, 15 dan 16.. Sorang yang ke 14 tu praktikal kat Dunguuuungg (Dungun) x bley amik cuti..katee nyee.. yang ke 15...ade exam ari tu..final exam kott.. dan yang bongsunya.. baru je selamat tiba di Matrik Pulau Pinang seminggu sebelum majlis perkahwinan berlangsung..hihihi.. aku tau camane perasaan tu.. sal time abangku yang ke 7 kahwen.. beta tidak dapat menghadiri sebab jauh diseberang laut cina selatan sannaaa....huuuu.. see camane reaksi diorg..kekekeke




 
Padahal..aku pun turut same kot rase ketiadaan mereka.. Pasal kitorang kan ALMS..hahahaha..x pasai2 i kena join dak2 bawah umur..JUMPS..kekee..tp x pe..kita kan anak beranak..huuu..





Al-kisahnya lagi,yang amat menyedihkan lagi.. petang tu.. lepas berlangsung majlis perkahwinan ..cam biasa petang-petang..kitorang ramai-ramai.. ayah..che..abang-abang.. kakak-kakak..ipar duai.. anak-anak buah..berkumpul la kat halaman umah.. borak panjang-panjang..makan dan tengok wayang..eh..salah nyanyi lagu tasha manshasha plak..hee.. tetiba..abe E usung camera DLSR dia dan jerit " ready sume kita tangkap gambar".. disusuli suara sokongan ayah.. hihi..biasa ayah senyap aje klu bab-bab gini..tapi kali ni ayah yang excited..budak2 ni lagi la excited.. heehehhe..


pastu.. malam tu abe pun upload masuk dalam fb cam biasa lah.. dan tag sume adik beradik....
klimaksnya.. hehehe.. ade budak sedey gile.. biasanya klu time ade apa-apa event kat umah..dia lah yang akan turut serta..main star katenye.. tp tiba-tiba saat dan ketika ini dia x de..hihihi..tgk la ape dia ckp


tak hanya dengan tu je.. dia upload gak gambar yang abe E post kat FB tu.. mula2 igt gambar yang same.. tapi..upanya-upanya..HAHAHAHA


cuba korang cari perbezaan dalam gambar tu..AHAHAHAHA..

Rupanya diorg bertiga pun ade laaa time amik gambar tu..hahahaha..

p/s: Dalam kolam pun jadilah..hahahahaha..


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...