marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Friday, June 28, 2013

Makan-makan di departmentku

Assalamualaikum..

Hai..ngee..
Ari ni department aku iaitu content management aka CM wat makan-makan sebab tak thn tgk department lain wat makan2 gak..haha..byk kot minggu ni department yang wat makan2..2 ari lepas department IA..ari ni selain department content.. department QA/Qc pun wat gak..huu..nak masuk bulan posa da kot..tu pakat wat mkn2 kat opis tu kot..kot..

Kitorg di jamu makan kepsi..mee sup dan macam2 aneka juadah la dan x dilupai kek..ehh..akak2 ni cam tau2 besday aku bru seminggu lps..hihi..perasan..dahal jelas2 kat atas kek tu tulis hepi besday tuk dak2 dr bln 1-6..jadi sbb ak pun termasuk..panas2 lagi tarikhnya..cpt je potong2..kekeke..

Tapi yg tak thn abes je ucpan alu-aluan ..sume cam semut gi kutip makanan.. pastu borak2 kejap memasing ngadap pc..ape bkey buat..keja banyak..huhuhuh

Sonokkk.. akak2 yang kiut sekalian..mohon buat lagi je majlis2 camni..ahahahha

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...