marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, October 7, 2013

Trick Art Museum ICity is Awesome!

.: Assalamualaikum :.

Yoo!.. Tanpa membuang masa yang sedia terbuang.. adalah agak bagus jika saya menconteng blog..kekeke..

yeah..seperti yang dijanjikan semalam, meh saya wat review tang Trick Art Museum yang baru jer ujung minggu lepas aku dan geng berjaya menapak..

Trick Art Museum ni terletak kat bandar I-City Shah Alam.. klu korang gi I-City.. jangan lupe singgah dulu kat cini.. sebab..sies.. x rugi korang bergambar sakan dalam tu..tak de org pown nak halang..korang yang halang org dari bergambar maybe ade la kot..kih3..biasak la..over eksited semua bley jadi..

saya agak Trick Art Museum ni baru bukak kot sal tahun lps saya pegi I-City tak de banda alah ni.. ni sume credit to kak Nisa la sebab dia yang beria- ria nak pegi..so saya ape lagi.. kecil tapak tangan nyiru saya tadahkan..

saya tau korang malas nak bace bebanyak kan.. da tau daa... so..tanpa membuang masa.. mari kita layan gambar yang kitorang tangkap di sekitar I-City dan dalam Trick Art Museum..



adik maniss... mau beli bunga kaaa??


klu kat cini cuaca sejok cam over sea aku rase memang besh gile..tapi..nak tak nak kena la time kenyataan negara kita beriklim khatulistiwa.. =="

ni awek tanglong..amboih kak nisa.. cam model no.. jgn tersepak bahu jalan sudaaa..kekeke

sorang bajet ayu..sorang lagi bajet tourist..kekekeke

Sebelom nak sampai kat Trick Art Museum tu terjumpak lak ngan abang skeleton nih..huh..naseb bek ramai org klu tak meraung da i di situ.. diorg abang2 antu tgh promote umah antu diorg.. salah org dia promote..x laku la jwpnya klu promote kat aku..kihkihkih..

*** okei..embrace urself..mari kita enjoyyyyy gambar kat Trick Art Museum ni***

First masuk nampak gambar ni.. aku ni da la species jakun..mane laaa aku tau nak menikmati ape dgn gmbr2 tersebut..mujur ade shifuuu.. ooo..kena laaa berlakon skit dgn gambo tu.. baru idop art tuu...oooo.. tu dia make up artist Monalisa kita..klu tgk kat Leonardo Da Vinci mesti nanges..hihihi
I pom nak touch up gak.... Monalisa..kepsi mauu??..ngee
buai laju laju sampai...opsssss~

Omomomomo..kak nisa..haip.. jgn bukak suar org kat public..kang x pasai2 Jais dtg..hahahhaa
Cop.. tak ngintai..cop..cop..
hamboi cik kak dua org..

"aaaaaa.."  apsal kak nisa asik tragic jerr lakonan beliau..ahahahaha..

gaye ala2 gambar kat hogwart la kunun bley timbul-timbul..hello hamoraaa!...hahaha

cermin terbias..eh..pesal nurin jadi tinggi semacam lak..kekekeke

"Bukann.. tolak ke kanan.." kata nurin kepada kak nisa..

semangat sume meniti dia atas papan 4 x4..patah kanggg...

fuhhh..klu betol mesti seram kan..

cheq gayaaat..

aarrggghhhhh !@$%^&*()

gayanya cam nak main bola jaring pom ade.. =="

"gomu-gomu noooooo..bazukaaaa!!!!"..kompem Luffy pom respek kat ak pasni..kah3

perghhh... merekah dinding.. cakra kat tangan terover dose..hahahha

kak nisa pom nak test power gak...

Ada and the pohon balak.. tp tukang tebangnya aku la..hahahah...ops..ini bukan pembalakan secara haram.. sah2.. cume saye blom apply permohonan jew..kih3

anak gajah kehepian sebab telah bertemu dgn ibunya...erk..laarikk..

musim2 raya kurban ni klu ade lembu terlepas..bley contact this person.. dia ade cara nak jinakkan lembu..hahhahahaa

omomommomooo... larikkkk... t-rex..jangan makan sayaaa...

baeknyee nak bagi zirafah makan katenye....tgk zirafahnya..jinakkan..hahahah

neoneun Shoot! Shoot! Shoot! naneun hoot! hoot! hoot!

neottae mune nae ma eumeun, gabot ibgo ijen naega matseo julge
(ijen naega matseo julge)
ni hwasareun Trouble! Trouble! Trouble! nareul no ryeosseo
(Trouble! Trouble! Trouble!)
neoneun Shoot! Shoot! Shoot! naneun hoot! hoot! hoot! :D
착각 마라 넌 큐피드가 아냐
 너 말이야 !!

ni bukan anak buluh betung..tapi anak buih sabun..kekekeke

jaws..jgn makan sayaaa.. klu makan lekat celah gigi jew..kekekek

lepas larik dari T-rex kena kejar ngan jaws..dapat selamat diri ngan jaws.. tulun3...

eh..eh..eh..jgn senget.. kang air da tumpah..kekkekeke

aahhh...bagi sini duet tu..i nak gi shopping.. kate krekan kpd kak nisa..hahahha...

kita trade ngan kepsi boley.. kite dahaga ni cik senah oi...

ade can jadik kakak tiri nieh..hahahahaha..

awk makan pear jew..kenyang ke.. kepsi lagi mengeyangkan okei..

spiderman tak tau kak nisa ade silat calet itam lagi...sialt dia yg paling pemes..mestilah..silat langkah seribu..hahahhaa

otakkkk...otakkkk...otakkkk..ni zombi kampung mane ni..

tulun2.. nurin da nak bertukar jadi gorila....larikkkk...



... hahaha.. tgk gmbr pom da rase best kan.. klu nak alami secara lagi best.. pegi la kat sane sdiri.. pg-mlm rasenye dia bukak... so..ape lagi..satu kampungggggg...

tiket masuk 10 hingget jeww...


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...