marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Tuesday, January 7, 2014

Crochet Time: Promosi Awal Bulan Januari 2014

.: Assalamualaikum:.


rasanya da lama kot x bercerita sal crochet stuff kan.. hihi..
Biasalah.. 2 bulan kot bizi dengan annual designnya.. documentationnya.. dengan segala benda2 kerja yang tak tahu bila la nak abes..
last2.. awal tahun.. da tamat contract.. jobless.. isk3.. sadis la.. di zaman ekonomi gawat nih.. jobless.. feel ssooooooo.. frust?.. maybe la..

tapi.. tapi.. tapi.. life must go on.. kena pikei something yang bley kita wat.. jangan jd kan contract x sambung sebagai alasan nak frust ke ape ke.. kan kan kan.. so..

Maka dengan itu.... terbitlah perasaan berkobar2 untuk bercrochet balik..kekekeke.. yela.. mase dalam kerja dulu2 selalu wat alasan x sempat klu org nak wat tempahan.. so sekarang banyyyaaak mase yang ade.. ape kata guna wat bisness sementara duk mengusha keja kan..kan kan.. so.. baru la bertitle jobless kehormat.. hahahhaa..duett pown masyuukk..kan..kan..kan...

So.. tiba masanya saya mengumumkan bahawa Kedai Atas Loteng 100% Handmade Crochet membuat promosi sempena tahun baru... beberapa product yang akan dapat promosi hargaaaa terrbaekk adalahhhh.. *clapclapclap*


Smiley Ball keychain
1. Smiley Ball keychain (saiz standard) : Harga Asal : RM3.50 sebijik --> Harga Promosi RM 2.50
 
Lovely Keychain
2. Lovely Keychain : Harga Asal: Harga Asal : RM3.50 sebijik --> Harga Promosi RM 2.50

Dango Daikazuko
3. Dango daikazuko keychain : Harga Asal: Harga Asal : RM3.50 sebijik --> Harga Promosi RM 2.50

Flower brooch
4.Flower Brooch : Harga Asal: Harga Asal : RM3.90 sebijik --> Harga Promosi RM 3.00 

* Keychain dan brooch kena beli dengan 20 biji dan ke atas baru boleh pos laju dan pos laju pulak.. sempena promotion ni..kita wat FREEEEEEEEE :D tak termasuk sabah dan serawak *sorry*

Promosi ini bermula hari ni 7 Januari 2014 - 31 Januari 2014. Sebarang tempahan kena buat dalam tempoh masa tersebut.

Untuk tempahan boleh msg/whatapps/ di nombor 013-4428320. dan Awalan msg tu sila tulis ATAS LOTENG, so baru mudah saya nak bagi perhatian. kan..kan..kan..

Ataupun email ke..niknursyuhada@yahoo.com

kat situ saya bagitau detail pembayaran..

So.. marilah kita semua support dalam craft tangan mengait ni... hihihi

Permintaan paling hot tentulah Lovely keychain dan Dango daikazuko :D

*clapclapclap*

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...