marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, February 10, 2014

Crochet time: LOL- Lots of Love ;-)


 .: Assalamualaikum :.


 okei..ni entry kali ke 3 yg aku tulis selepas 2 entri ak yang tajuknya same tak terpublish2..satu duk dlm status publishing da dekat 3 ari da..satu lagi duk saving.. maklumla..type pakai phone je..processor hp x leh nak support lebih2 la walaupun nama je smartphone...nak pakai lappy lak.. lappy ku da jadik mereng2 sejak dua menjak ni.. tak tau la klu dia merajuk ngan ak ke..atau da sampai usia dia untuk diminta tukar ganti..oh my lappy..tidakkah kau rasa berdosa dengan tuanmu ini disaat2 beliau penanam jagung dengan baekk sekali..kau buat perangai..ish4.. tak patut..x patut..

 okei..kita abaikan cerita lappy tersayang aku tu sebab..tajuk entri ni bukan ditujukan khas tuk dia pown walaupun dia byk berjasa dgn ak sepanjang kebersamaan kami..asaiment..fyp..mps project.. ahh byk lah nak di listkan.. tp..ditegaskan sekali lagi..entri ini bukan mengenai beliau..so.. abaikan beliau..biar dia tau tuan dia lak merajuk ngan dia..kih3

 *mukaddimah pown da panjang berjela*

 okei la kengkawan rakan dan taulan semua.. saya (tetiba sayaaaa) sebenarnya nak update cerita ku dan crochet-crochet ku sahaja..di saat-saat angin bersepoi-sepoi bhs ni..haruslah berfeeling bahagia..dan sebab rasa bahagia tu may baru tercetus hasil dari duk kait mengait lebeli leb (lovely love) keychain ni..x abes-abes lagi..heee..x sure lah sape yg berfeeling love is in the air ni..ak atau customer ku yang kebanyakannya order lovely love keychain je..seronok gak.. bleh tumpang perasaan bahagiaa..kekkeeeke

even promosi da tamat tp..alhamdulillah..ade org nak tempah gak..rezeki la dari duk boring menghitung hari ada baiknya daku menghabiskan masa dengan mengait.. ade jugak benda nak dibuat selain..fulus masuk..bley bayar pt..hiks..


 okei guys.. hasil daripada permintaan semua..tak sangka keychain ni dapat menghasilkan variety saiz.. sonok3.. 

 maka..tnpa membuang masa..zass..kita tgk hasil snap yang dapat dikongsikan dengan korang..mane tau  ade yang berkenan dengan kraf kait.. lai lai lai..sape nak tempah jgn segan situ pm daku ini.. ataupun like my fanpage Atas Loteng 100%  Handmade Crochet kat fb

********************



ni saiz chain 6.. mendapat permintaan cik ati untuk dijadikan freegift kedai online dia..
haa..ni perbezaan antara saiz lovely love keychain..
okei..ade orang berkenan x..





otte..berkenan tak?? ;D

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...