marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, March 30, 2014

Little Nazihah in the houuuse

.: Assalamualaikum :.

Masa ari jumaat lepas anak buah ak yang ke 26 dtg umah lps hampir dua minggu lahir..kire jmpa dia first time la ni..

Anak Abang ak, abe mie dan kak ja yang baru kawen tuu(sila rujuk post terdahulu)..yupp da selamat da kakak ipar ak tu lahir baby girl yang comey lote..da la comel lotte..baik lak tu.. X meragam..macam macik dia..hiks..

So ape lagi.. Abe e dan ak lah org yang paling semangat sekali sebab sebelum lahir lagi da gtau abe mie ngan kak ja awl2 kitorang nak booking baby diorg tuk amik gmbr..kih3...abe e nak wat experiment dia nak amik gmbr dgn baby born prop..manakala aku..op kos la.. Nak suh anak buah ak ni jadik model tuk baby cacoon aku..hahaha

Naseb bek budak kecik tu layan je makcik pacik dia ni.. Wat dono je..org bukak baju pown tido je.. Org buh eksesori tu ni.. Layann je.. X nanges langsung..merengek2 manja tu.. Biasa laa..haha

Tak yah citr banyak la..korang layan je la gmbr2 ni haaa...

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...