marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Thursday, May 29, 2014

GIVE AWAY CONTEST: WIDE HALFMOON MARJAN FOR FREE TAMAT!

.: Assalamualaikum:.


wassalamu..

First- first kalinya nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada semua yang menyertai GIVE AWAY CONTEST: WIDE HALFMOON MARJAN FOR FREE .. Seronok tau.. First time anjurkan contest gini.. pastu pulak.. penyertaan yang memberangsangkan pulak tu.. rasa tak sabar nak wat contest lain lak pas ni.. tapi kena la sabar dulu.. sebab yang ni pun belum pun dapat lagi pemenang yang bertuah ni.. hihihi.. sabar ye sumeee *wink

Happy tau.. kite ingat (ceh dan-dan je bahasekan diri jadi kitew kitew, biasa aku je memanjang..kekkeke) ..kitew ingat penyertaan dalam sepuluh sebelas jew.. maklum la.. bukannya blog pemes pun.. kan.. dengan komen yang sebanyak 39 comments tu.. titew rasa.. titew rase.. epi ngattt~.. (okei sila muntah sebab aku start menggedik semacam.. haha)..

tak penah dalam sejarah blog titew mencecah sebanyak tu jumlah komennya.. dan paling2 rasa best lagi.. follower titew pun bertambah sekali gandaa...fuyyoooooo..! sonok ngatttt..

So kitew da decide.. selain 5 PEMENANG YANG BERTUAH YANG BAKAL MEMENANGI WIDE HALFMOON SHAWL MARJAN tu... titew sebagai CEO (la sangat~) ATAS LOTENG dengan rasa gumbiranya... akan kurniakan satu lagi Hadiah Misteri untuk FOLLOWER yang bertuah..bertuah tu..atas kuase veto titew la tuk email ke inbox korang ke nanti ek .. so stay tune.. solat hajat bebanyak k..*wink

yang sebenarnyakan.. kitew ade gak skodeng2 blog korang sambil walking blog.. ramai yang titew rasa bessst sangat komen/ cadangan/ pandangan dari korang yang wat titew rasa berbelah ati nak pilih sape pemenangnya.. so.. dalam masa 3 ari ni.. titew akan usha lagi blog-blog korang.. wat saringan 10 the best dulu sebelum decide pemenang bertuah k.. dan sorang follower bertuah..

titew akan mintak tulun anak buah titew la jadi juri bersama.. hehehe.. 2 kepala lagi best kot dr sorang.. nnti org cakap titew syiok sendirik.. tak mau lah!..kekekekeke..

So.. korang stayyy tune tau.. pastikan email korang aktif, make sure fb korang selalu bukak.. mane tau tetiba i nak gi wat sesi mencemarkan duli khaaaann... kekekke..

okei.. ari ni.. 29/5/2014 , so insyaAllah 1 Jun 2014 titew umumkan pemenang k...

so.. Stay tuneee all and think about halfmoon Marjan.. :D

berkenan kah??  nice kalernya kaaann..


p/s: actually titew saje je drop header ngan skin blog titew.. sebab nak suh korang bagi komen/ cadangan/ pandangan.. sebelum contest ni dibuat ade jew.. tapi.. tak nak bg korang judge awal2..kekekkeke..

okei..di akui.. header cam kanak2 je sebab titew suke cite One Piece ngan kaler kuning :D

so.. ramai yang sentuh sal header ngan skin blog.. titew rase terharu gak.. ciap ade bg link mane nak dpt sume tu lagi... titew terharu u.. hiks..

*hugfrommewithalotoflove :D*

6 comments:

  1. Tumpang gembira bile dgr cerita happy awak..(sambil tergelak)..
    Saye pun happy bile buat GA dah bertambah follower walaupun memang xsame dgn otai2.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak sangka cmni sekali impak dia.. best2.. da follow blog awak :D

    ReplyDelete
  3. awak .. awak .. kite dapat email dari awak .. * muka happy giler *
    Terima kasih pilih kite .. 1 jun bufday kita dan ni lah hadiah yang paliinnng best..
    lepas nie, tiap-tiap entry baru mesti bukak .. haha ..
    lain kali buat GA lagi, kompom saya join :D
    * baru reply email tadi , sebab baru bukak email, apakah masih berpeluang untuk dapat hadiah ?wink-wink

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..hepi kan..kan..kan..

      insyaAllah bila semua dah respon email tu.. saya akan pos kan shawl tu nnnti.. stay tunne :D

      Delete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...