marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Saturday, June 21, 2014

KE FLORA PUTRAJAYA :D

.: Assalamualaikum :.

* buat2 rajin sapu habuk kat blog**

hehe.. cam dah seminggu rasanya aku tak menconteng blog nih.. hehe.. sori la ye sebab titew bizi (tak de alasan lain ke?) haha..

Bizi minggu ni.. dari duk mengait baby blanket sampai la kena gi kl tuk interview keja.. bizi tuuuu.. tu blom campur activiti2 ad-hoc secara tetiba tau.. huhuhu..

ok.. bercakap sal gi kl.. a'a.. ari selasa malam aku turun gi kl tuk interview keja kat area Ampang Park. tak tau la camane nak cakap.. rasa da abes honest da ritu cakap time kena interbiu tu.. kalau ade rezeki bley la sambung keja kat kl..klu tak de.. kita terus je la aktiviti goyang kaki kat umah..haha

Tak nak cakap sal interview tu lelebih la.. sbb kang klu tak dapat. wat sedih je.. so aku nak berstorey morey bahawasanya aku dah ke pesta flora putrajaya.. weeeee^^.. sape tak pegi lagi cepat2 pegi sebab pesta ni sampai 22hb 6 je.. pastu.. tunggu taun depan laaa~..

master mind punya idea adalah Azrai la.. beria dia nak gi tengok bunga.. haha.. memula punya la secret x nak gitau nak bawak gi mana..rupa-rupanya nak bawak gi putrajaya..oooOOoo.. tu pun tau masa kak nisa terbagitau dalam keta time nak gerak.. kitorang gi reramai dengan kak nisa, ana dan muiz.

Kejap je pun aku turun kl.. interbiu ari rabu.. ari kamis da balik kelantan.. So free pun malam rabu tu je la klu nak gi jenjalan pun. (sebenarnya tak de dalam planning sebab igt nak lepak umah kak nisa borak2 sampai pagi..kekekeke sekali orang tu ajak gi jenjalan.. ape lagi kann... naek keta baruuuu lagi kekekeke)..

So.. ke putrajaya lah kami...

tak nak cite pepanjang.. tengok gambar je la ye :D

masa memula masuk ..kitorang di sambut oleh payung terbang yang warna warni

ye..haruslah bergambar dengan muka teruja..

very good friends of mine :D
haa.. kat sini adalah temapt yang paling stategik klu nak bergambar :D
dimana anda berada.. tak kira lah time tu mood anda ngantuk ke letih ke.. selfie adalah perkara wajib :D

aku teruja tgk benda ni sebab macam dia kait je.. ni kalau kait ni.. nak pakai hook saiz berapa ek ..kekekeke


hiasan kat atas tu sebenarnya dia pakai botol terpakai.. hebatkan diorang susun botol2 tu jadikkan tempat berteduh..

wat ape tuu..

nak berselfie rupanya -_-"

pakai botol terpakai pun bley jadik cantek kannn..

rombongan che kiah..

pantang jumpa pelamin.. mula lah sume berebut nak duduk..haha

ce tengok kusi tu.. unik kann..


muka da penat. pantang jumpa bangku teros menapoli..kekekke

hmm.. sebab malam..so gambarhampir 80% adalah gelap..haha.. so selebihnya aku save dalam memori selebrum je..haha.. kalau aku aku prefer gi petang nak dekat senja kot baru lawa nak amik gmbr.. ni.. amik gambr je sume gelap kecuali nampak gigi sengih..haha..

tapi malam2 pun.. ramai gilller orang datang.. semua teruja nak merasai flora putrajaya..

huhu.. dan aku sedikit penat la.. ye la.. aku ni klu memalam aktiviti outdoor memang leceh skit lantaran cuaca kat tempat kita panas.. klu dingin.. memang aku la juara mengukur tapak pesta flora ni..haha..

tq ye kepada inchee yang bawak kitorang datang.. katanya present birthday tuk aku.. OooOo..kamsahamnidaa..^^ aku pun tak igt besday aku da nak masuk esok karang..dia lak igt.. haha..

p/s: lawa keta baru..haha..







6 comments:

  1. Ramainya yang dah pergi sini ,, jelessss .. nak pergi jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..cepat2 awk pegi.. nnti lps 22 ntah kat mane lagi diorang akan buat.. jangan lupa bwk camera sekali :D

      Delete
  2. Replies
    1. wsalam.. best :DDDDD.. cepat3 pegi awak sebab ari ni last tau kalau tak tunggu tahun depan je laa.. urmm..

      Delete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...