marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Saturday, June 7, 2014

PEMENANG GIVE AWAY CONTEST WIDE SHAWL HALFMOON MARJAN

.: Assalamualaikum :.
Fuuhhh..lama bebenor masa aku amik tuk update sape pemenang GIVE AWAY CONTEST WIDE SHAWL HALFMOON MARJAN tu kan... Sorry oulll yang tertunggu-tunggu, tertanya-tanya adalah tuah menyebelahi anda..

Yang sebenarnya, Atas Loteng dah emailkan kepada 6 orang yang bertuah tu termasuklah sorang follower terbeest..

So..korang yang tak dapat email tu..sori bebanyak tau..lengkali cuba lagi..yang da terima email.. Sabar ye.. Saya terpaksa amik masa sikit untuk proses pengeposan.

Hmm.. Sebenarnya x senang tau nak carik pemenang2 ni.. Sampai sanggup ni print komen2 korang.. Nak dptkan  6 orang ni..berkali2 wat saringan..kire yang dapat ni bertuah la ye..
Saya suka komen membina dari korang. Korang memang terbaeek.


Officially, ini adalah senarai pemenang- pemenangnya (sapa dah terima email, tp belum reply alamatnya arap dapat dibalas segera (last 7/6) untuk memudahkan process pengeposan ye :-D) (mood tauke baek skit..hiks)
 
1. AKIF IMTIYAZ (lyaaisya@ymail.com)
2. NUR SYUHAIDAH   (nursyuhaidah@yahoo.com)
3. SSURIANAH YANA (ssurianahyana@gmail.com)
4. ANISA AHMAD (aniesa94ahmad@gmail.com)
5. MISS NOVEMBER (meyldaa@gmail.com)


Dan follower terpilih pulak dimenangi oleh:

NURASHIKIN ZA A.K.A NAZECK
( terima kasih akak sebab sudi berbalas-balas komen di blog sayaaa :-D)

so..boleh la korang bergaya dengan halfmoon MARJAN nanti ye.. jangan lupe kalau update blog tu link la sini..hiks..nak tgk gak gambar korang bergaya tu..hehehe

pakai simple camni poown da naek seri tauu :D
 

Sabar ek semua.. InsyaAllah..da bungkus hadiah korang, saya akan post cepat2.. Terima kasih untuk semua sebab sudi menyertai give away contest saya buat julung kalinya *clapclapclap*


P/s: internet kat umah slowww.. Semua update pakai phone jew tau..sori ngattt :-(
pening memilih pemenang.. :D

6 comments:

  1. Hihi, Email kita dah dapatkan O: ? Dapat masa tengah malam, terus reply > < Arigatou, ada-chan!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih :) Nanti saya buat entry khas untuk wide shawl nie :)

    ReplyDelete
  3. thankyouu kak ^^ syukur Alhamdulillah :) hehe . ingat hadiah dah burn sbab lambat reply . haha .

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...