marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Saturday, August 23, 2014

PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN

.: Assalamualaikum :.

Alhamdulillah, Atas Loteng kini melebar sayap dengan menjual PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN selepas WIDE SHAWL HALFMOON MARJAN yang serasi dengan pelanggan yang memakainya :D


Alhamdulillah..

meh cini kite jamu mata korang sume dengan shawl terbaru Atas Loteng

 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Oren | Pink | Merah | Hijau Lumut | Purple
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan



AVAILABLE
 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Oren
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan


AVAILABLE
 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Purple
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan



AVAILABLE SOLD OUT!
 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Merah
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan




AVAILABLE
 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Pink
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan



AVAILABLE
 PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN (limited edition)

Harga : RM35
Jenis Material: High quality korean chiffon, Printed
Warna Utama: Hijau Lumut
Saiz: 170 x 90 cm
Kelim tepi, mudah terbentuk di wajah, jatuhan flow kain yang cantik dan menutup dada
Sesuai dipakai oleh lapisan umur dan bentuk badan



 cara pakai PRINTED WIDE SHAWL HALFMOON ELLIYEEN same je dengan halfmoon-halfmoon lain... 5 minit da ciap..

dan paling special...


 Saya hadiahkan sehelai halfmoon Elliyeen kepada emak saya sebagai perasmi keluaran baru.. tak sangka esok pagi mak terus pakai untuk menghadiri kuliah Fiqh Wanita yang diadakan 2 kali seminggu di Masjid kampung saya. sangaaaaat lah terharu.. hihi.. cantik tak.. mak pakai sendiri nih.. hihi.. tak nampak macam orang umur 50 tahun kan...hihi.. jangan tak tau tahun ni  mak saya 64 tahun ye^^..

So kepada sesape berkenan dan nak order.. boleh wassap/ mesej/ Wechat 013 4428320 ataupun inbox Atas Loteng.. insyaAllah dilayan dengan ramah :D

 oh.. Wide Shawl Halfmoon Marjan (ada permata di hujung shawl) dan Wide Shawl Halfmoon Mariha (tiada permata di hujung shawl) masih available jugak^^













hari ke 12 tidak bersama experia XL.ohhhhhh~

2 comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...