marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, April 19, 2015

Pathetic me.



Finding myself crying twice today. Then I realized I had missed you so bad. Thought I already recover by previous wound..

but not..


Keeping you as a memory can't help me to ease my heart beat

and like other days, I let everything passed without words.




...
pathetic me is pathetic.

..
.


Sunday, April 12, 2015

Kenduri Kawin Kawan Aniem kat Muar


.: Assalamualaikum:.



Assalamualaikum JohOOOOr!!



Weekend ni sempat ke Muar, Johor teman Aniem gi kenduri umah kawan dia. Sebagai kakak/ kawan mithali haruslah i ouls ikut sekaki untuk temankan Aniem. Cian kan torkontang-kanting sengsorang kat Muor tu..hikshikshiks..

Yo!. seriously pengalaman kenduri yang best..

 satunya sebab ni wat kat johor, so expectation aku johor punya kenduri kawen mestilah ade lain-lain skit dengan kenduri kat tempat lain kan.. ikut adat.. biasenya la..

duanya, ingat boley la berjalan-jalan.. iyolah..saya ni mane penah sampai ke johor.. kalau sampai pun kat Skudai untuk sesi interbiu FAB (fakulti alam bina) 9 tahun yang lalu pas matriks.. nak jadi interior designer katenye.. haruslah nak masuk UTM..tapi last-last dapat gak UMS kos networking.. haa.. bagus ape.. pastu stat la duk nyanyi chentaku tertinggal di puncak gunung kinabalu bagai..kekekeke.. eh.. cite lain da ni.


 ketiganya sebab nak makan.. ahahaha.. hentah sejak akhir-akhirnya.. selera aku bley tahan.. kekekeke.. tak tau nape.. semua nak sumbat masuk.. kalau dulu.. makan skit da kenyang..

belanja gambar sebelum naik bas. haha.. bukan senang nak amik gambar pakai spek.. cam muka cikgu cikgi gitewww..

*okei fine.. melalut lalut.. panjang*

kitorang dari penang ke muar lebih kurang 6 jam, naik bas jam 11 malam sampai 5.45 pagi kat stensen bas Bentayan. ingat sampai la dalam pagi ke..ni subuh da sampai, naseb bek ade pakcik bukak pintu surau so dapat la kitorang solat subuh kat situ sementara tunggu Hanna sampai tuk amik kitorang.


sampai-sampai test pelamin dulu.. amik berkat katenya.. kekekke

Rumah Hanna kat Parit Penyengat, boleh tahan jugak la jauh dari stesen bas tu. sampai umah dia, sambung tido.. kih3..

Hanna cakap dia nak carik bunga tangan kat bandar, so.. ape lagi.. Pengantin baru malam ni akad nikah tapi sempat lagi ke bandar beli bunga tangan.. haha.. bertemankan aku dan Aniem, kitorang pun ke bandar la.. duk mencari-carik benda yang diperlukan.. sempat lagi aku ngan Aniem sambar barang masing-masing.. kikiki..

bunga segar yang kami tatap dengan penuh kasih dan sayang agar tak layu..kekekkee

Aku da terjatuh chenta kat sepatu merah.. masa masuk kedai tu first time.. duk usha-usha je.. tapi time makan kat pizza tu.. duk pikei-pikei either nak beli ke tak nak.. condition kasut aku sekarang nih agak teruk sebenarnya.. sebab gam kasut tertanggal sebab terpeleot masa nak naik bas.. kekeke.. last-last.. heee.. gi balik kat kedai tu.. gst pun gst lah janji malam ni tido tak terngigau sudaa..kekekeke..


Malam tu kemuncak dia.. Hanna nak diijab kabulkan.. aku rilex jew tengok mak andam make up Hanna, tapi saat pengantin lelaki datang, pastu ayah Hanna plak suh Aniem ngan aku (yang ntah sesape nih) iring Hanna sampai depan tok kadi (maksud dia duk belakang Hanna- susunan: Hanna, Aniem aku) rasa la jugak feeling oh gini ye suasana nak ijab kabul..

kekekke.. ye la.. even da 8 orang adik beradik aku kawin, tak satu pun yang aku penah masuk dekat-dekat..


maklum la time tu kecik, tak de kepentingan pun nak masuk dekat-dekat.. ni kalau ayah dia tak panggil duduk sekali.. x de nya situ aku duduk..kekekke.. PA first class Hanna of course la Aniem, aku melantik diri jadi tukang amik video majlis akad nikah tu..

sebab adik Hanna, Syafiq sempat pesan kalau dapat angle baeeek punya, amik la video..

maka aku pun jalanlah tanggungjawab itu dengan penuh dedikasi selama 29 minit 18 saat sebagai tukang amik video. Boleh la wat kaver malu tercongak depan-depan situ.. gitteww.. kekeke


baru ciap make up

amboi..kemain akak-akak Hanna.. ahahaha..bukan selalukann..
pengantin lelaki yang nerbes tapi kool..hahaaha

da selamat jadi isteri orang.. tahniah!


Alhamdulillah, majlis berjalan dengan baik. sekali lafaz ke Hanna sah jadi isteri Ijat. senang jewww kawen ni.. aku je jual mahal x nak kawen, desis hatiku ini..kekekeke.. (ade ke orang nak??.. perli otakku..kekekekkeekkeke)- okei abaikan..

i am still holding on to something that I know will never happen because inside me, I have this little piece of hope that someday it will.. with you.. so until that moment to happen I am happily waiting you in silent.
gambar controversi..haha..

Naseb bek lepas majlis dan makan-makan, rombongan pengantin lelaki dan pengantin lelaki balik.. kalau tak mane hentah kitorang nak tido..haha.. masa mula-mula nak gi Muar ritu, Aniem ade cakap nanti kitorang sewa homestay or whatever la..

 tapi at the end, mak Hanna nak kitorang tido je kat umah dia sebab tak manis kitorang dua orang gegurls bujang trang-trang-trang tido kat somewhere else.. heee.. kitorang on je la.. Aniem pun mesti banyak benda nak borak ngan Hanna, pikei aku.. kekekeke..


Aa Aa.. masyaAllah nama kemain sedap..Alaudra Sabbina. Dia cakap ibu dia pilih nama dalam bahasa parsi + arab gitew..ciap gitau maksud lagi iaitu Si dara yang sabar.good name :)

So, esok harinya majlis, kitorang bangun awal pepagi tuk solat subuh n mandi, so tak de la duk berebut toilet ngan tuan rumah.. hoho.. kenduri actually start kul 2 ptg, so.. ingat boley la nak tolong ape yang patut.. jadi rewang or..anything.. tapi semua keja mostly da buat, tinggal nak tunggu lauk pauk masak je..

best kat sini, orang laki the best sebab keja-keja kupas bawang, potong masak n everything,  orang lelaki yang buat, yang pompuan-pompuan, jadi tukang hidang buat keja yang ringkas-ringkas je.. heee..

ade hati nak lawan make up pengantin katenyee~ diri sendiri fail bab-bab make up nih.. eyeliner pun Aniem yang kena tarukkan..

time ni siyes, aku n Aniem boring gileess sebab tak tau nak wat ape.. kitorang ni kan species tak leh duk diam, kalau boley nak join jadi rewang, tapi terover kang susah pulak..

hiks.. naseb bek ade Aa Aa (anak buah Hanna).. boley la layan sembang ngan main dengan dia..








Majlis berlangsung sampai lebih kurang kul 4 petang.. tetamu mulai beransur.. fuh.. almost makanan licin..

sedap kotttt makanan dia..

nasik beriani, nasik putih, gulai daging, ayam golek, gulai rebung dan dan dan balik best, kupang besaq yang kalau boleh (kalau tak malu) nak je punggah makan lagi laagi dan lagi (sebab selera makan aku tengah okey sekarang) dan satu lagi yang best adalah nenas asam (even aku tak suka sangat nenas dan asam, tapi kombinasi dua makanan nih wat aku giless..haha).

rombongan da sampai. gambar candid pengantin kena bayar tol sebelum naik ke pelamin...hee.. kiut


so.. malamnya kitorang rushing nak kejar bas kul 9.30 malam, Hanna ngan Ijat hantar kitorang ke stesen bas.. so.. tempuhlah kami perjalanan selama beberapa jam ke penang...

haha.. siyes pengalaman best untuk aku.. bayangkan.. aku tak kenal pun Hanna, dengar citer Aniem je yang cakap Hanna ni kawan dia time UMP dulu.. tapi jumpa Hanna n family (Aa Aa lebih-lebih lagi) cam rapat kenal da 10 tahun.. family ipar duai dia the best !

 dan paling penting kasut aku jauh beli nih hoho! konon nak pakai sebab kasut yang tengah pakai rosak, tapi sayang giles.. sanggup pakai kasut yang rosak tu.. ciap tapak tu da tercabut masa nak nek bas.. sampai penang, campak tapak dia dalam tong sampah..



p/s: entah sejak sem lepas lagi aku duk asyik kutip benda kaler merah jadi collection.. mesti adik aku jeles pas ni..ahahaha.. sorry adik.. kak da tetiba merah mate tgk benda kaler merah.. tapi kuning tetap dihati..

heee...




Thursday, April 9, 2015

#Thowback:Pindah dari Single Room ke Flat Universiti part 2


.: Assalamualaikum :.

masuk hari ni dah 9 hari secara officialnya aku stay kat Flat Universitini.. bessttt sangat..siyessly.. lebh-lebih lagi stay ngan best friend sdirik... memang deabak la feeling dia..

hee.. akhirnya..dapat jugak..haha..

Pemandangan dari bilik pada pukul 7 pagi.. lawa kan..

siang hari



ingat tak dalam entri lepas  #throwback: Pindah dari Single Room ke Flat University aku ade cakap yang aku kena apply balik hostel kalau nak pindah kan.. pastu kena tunggu at least 2 minggu la untuk proses borang tu..

So, after fortnight, aku pown kembalilah lah ke UPPU untuk dapatkan status perpindahan tu.. Rupa-rupanya seperti sangkaan aku, borang itu TIDAK DIPROSES pun lagi dan mintakaku datang esok or lusa tak pown pihak diorang akan call.. k fine.. time tu aku da give up la nak tukar bilik, ye lah cam tak nak layannn jew.. siapalah aku~..hanya student master yang tak layak untuk berurusan dengan UPPU.. ~..

Ingat nak close case da pasal ni, tapi petangnya aku dapat call dari encik Jalil (aku rasa ketua kat UPPU) untuk di interview. Canggih! nak tukar hostel pun kena interview, tapi layan sajalah mane tau harapan masih lagi tinggi..kekekeke.. so lepas interview tu dia cakap nanti dia call balik aku untuk confirmkan sama ada flat universiti yang aku apply tu ade kekosongan ke tak. Gelabah gak time ni kang dia main sumbat aku kat bilik flat universiti yang lain, musnah la harapan aku nak duk sesama Aniem. So, aku pown terus terang kat encik Jalil tu aku nak duk bilik sekian-sekian roomate sekian-sekian.

Alhamdullillah, akhirnya,officially aku dapat gak duk sebilik ngan Aniem lepas encik Jalil call balik. Naseb baikaku mention nombor bilik ngan nama Aniem, kalau tak memang dia nak letak aku kat bilik lain..huuuuuu.. tarikh official aku dapat surat tawaran bilik n bayaq segala mak nenek fee masa 1 april 2015.

So... semangat seminggu sebelum tarikh tu duk punggah segala harta kat bilik lama, kunci tak dapat lagi..tapi sebab Aniem ade, so senang la keja punggah menunggah barang..haha

keja kitorang time tu duk pindah barang masing-masing sebab Aniem time tu pun x pindah habis lagi barang-barang dia dari umah sewa. Tapi lepas aku dapat bilik, dia pun decide nak duk hostel.. tak de da dalam dua..kekekkke

Our  kitchen..siyess puas ati..

stock dapurrr.. haruslah baru rasa seronok ada dapar + stock sekali.


susun cecantk.. cewahh

Misi seterusnya, adalah gi beli benda-benda alatan dapur coz bilik kitorang ade small kitchen. So haruslah penuhkan ruang dapur dengan bengbarang dapur..kekekkeke..

Time ni ape lagi, memborong la di Mydin n QBmall.. habes duet kitorang..kekekkeke.


tandas selepas di tambah tirai, rak barang dan cermin.. jangan jeles la ye orang lain..heee.. private skit dan besar  3 kali ganda dengan yang lama punya..ngee


meja study yang mengadap ke arah georgetown...


Monday, April 6, 2015

CROCHET TIME: LITTLE RED RIDING HOOD CROCHET


.: Assalamualaikum:.

Anneong!..

Hi.. Korang penah bace tak citer budak-budak 'Little Red Riding Hood' ?? aku rasa penah baca cite dia masa zaman sekolah rendah dulu.. maklum la mase sekolah rendah me was a librarian you..kekeke.. time tu kan membaca budaya kitaaaa..

eerr..disebabkan ni posting pasal crochet, aku perlu write it in english.. senang untuk reference semua pembaca.. kan.. so tak boleh lah nak melalut sangat..kekekke

So, guys.. do u have heard about 'Little Red Riding Hood before this right??.. This post not about to tell that fairy story actually.. But.. this post is something related to that costume.. haha.. yes.. good guess.. I am going to talk/story about red riding hood crochet that was being requested by this sister, cik Nana.

She had asked me either I can make a blanket like red riding hood to her 9 months little baby.. I felt I want to try crochet something new like this so I accepted her request since she said it doesn't a matter how long I take to finish it. hee.. well.. I just felt I want to make it doesn't means I should be hurry since I also busy with my master degree, right.

this is the example of red riding hood crochet. don't you think it is really cute if you also had it one??..

So, I try to find any free crochet pattern for this red riding hood.. if there was free pattern, so it would be great because I can save my time to create my own pattern. So.. after search it on google, there was just a free pattern for only hood. But never mind, maybe I can do something by my own, my brain said..haha.. so, that hoodie crochet pattern I got from this site, CrafterChick. Thank you so much for your free pattern.. I really appreciate it!.. her pattern is easy to understand, so I can make my own hoodie at first attempt..

this is i get from CrochetChick.. the outcome of product.
 So..here we go..start crochet the hoodie after understand the pattern..

Firstly, i drew  the the design of the overall cloth to be looked..

loong way to go..


So, after finish making hoodie, I continued crochet the cape. Cik Nana asked me to make it larger than actual baby size, so her baby can use it for long time, maybe until 5th birthday of the her :D. For cape, I just follow the crochet rules, where for increasing stitches, I do 2 double crochet for each hoodie stitch. I keep crochet 2DC for 5 rows, and it became wider. After that, just continue crochet with 1 DC for each rows until I reached the needed length of cape.


the hoodie that combine with the cape

actually the red riding hood can be finish in a week, but fortunately in my case, i took almost 3 weeks.

the body

 in the middle of crocheting, Cik Nana asked me either I can combine the red color of yarn with other color,of course it is not a big matter to combine, so she requested to combine with these colors, red,marron, and cream.. so..the pattern become like picture above.

Ja..Jaaang.. here is the final product..


 What do you think?? Please let me know..

Before I forget, FYI, I sused 4.5 mm of hook size and the material is NONA yarn. I used almost 5 rolls of the yarns. 3 rolls for red and 1 roll for red and 1 roll for cream.


For finishing edge, I make it curvy so, the final product turned really cute..

I got no baby to try..so....hahahahha

Jongki oppa said he also want to have one.. kekekek


done with love :)

I posted it to Cik Nana,so this is really fresh from kitchen and 100 % handmade. DONE WITH LOVE!

and, she sent me her baby in red riding hood costume... weeeee..so happy :D


taken from my fanpage atas loteng
she was so happy with the product. she said again the red riding hood is same like what she was imagine.. doesn't it sound like we are sharing the same thought?? hehehe...

Happy me is happy when Cik Nana is satisfied with the red riding hoodand this is her little baby wearing the hood.. for this time it can be a blanket so I hope this little baby can grow up quickly...hihi

*****

Good news for people lives in KOTA BHARU area..

If anyone interested to learn crochet, I can be your private teacher. I am available at Kota Bharu on sem break after hari raya Aidilfitri. So, anyone interested, can PM me on FB, fanpage Atas Loteng 100% Handmade Crochet, this blog or email at niknursyuhada@yahoo.com for booking date. Fee is only Rm80 (tools included).

What I can promise for the class :

1. I can teach you from zero to hero (3 hours needed for first session- learn basic crochet)
2. Tools ( basic crochet tools for beginner)
3. 3 person per session.


 Early bird registration can get discount. No finalize yet.. so.. depends on me ..heee

Sunday, April 5, 2015

#throwback: Pindah dari Single Room ke Flat University


.: Assalamualaikum:.

heeeeee..

annyeong oulss.. sihat tak ni?? heee

Ingat tak lagi entri ni yang aku duk bercereta pasal mula-mula datang USM and dapat bilik single room?? tak ingat.. tekan sini recall cite "MASUK HOSTEL" tu balik...huuu... alkisahnya..

haa.. ni bilik aku yang single tu.. teruja gile bila dapat bilik ni.. sesapa nak apply master kat USM, boleh la apply bilik kat HILTON.. HILTON untuk student master je..


tapi tapi tapi.. sekarang ni aku da pon berpindah dari bilik yang kiut miut dan comey lotte tu ke bilik baru..heee... sebabnya.. sebabnya.. bilik baru ade pantri dan bilik air yang khusus.. x yah share ngan orang len kat level tu.. betul-betul duk dalam bilik sdiri.. teruja i bila dapat tau ade bilik sebegitu rupa kat hostel ni..

 ape lagi.. drag Aniem sekaki biar dia rasa keterujaan diri beta ni.. kot-kot dia berkenan nak register hostel..sebab bunyi ade pantri..kekekeke.. memang dia pun same teruja dengan beta la.. hahhaha.. so.. sebelum berakhir sem lepas dia pun apply la masuk hostel gak, sambil aku pun wat surat bagi kat management untuk pertukaran bilik dengan alasan-alasan yang bombastik tahap lima iaitu.. aku cakap aku clean freak yang tak bley kongsi toilet ngan orang len ..alasan yang tak bley blah.. tapi seriously toilet dia sempit giless.. aku yang saiz s nih pun bley complain toilet tu kecik.. apatah lagi orang yang double saiz dari aku.. kan..

rupa terletest bilik single aku..

amboi.. throw back pown panjang ke main.. tapi citer kat bawah lagi panjang.. ahaha.. sila sediakan popcorn key..

masuk sem baru, aku still x dapat lagi  news dari either UPPU (unit perumahan USM) or Bakti Permai Management sama ade perpindahan aku nih lulus ke tak.. standard lah management kan..tak di push tak gerak.. sebab news Aniem dapat ke tak masuk hostel pun tak de khabar berita, so aku redha je la kalau tak dapat masuk flat uni tu pun..

 lagipun aku da kamcing ngan budak2 course aku yang satu level (Fara, Dila, AAB, Puteh ngan Tikah) dan close ngan Gan, chinese depan bilik aku.. so.. no hal laaaaaaa kalau tak pindah pun (pujuk hati beta lantaran tiada khabaran dari UPPU ngan BPM nih).. even toilet makin teruk keadaannya (kotor + kerosakan tak direpair, just tampal notis kitorang x bley pakai toilet untuk sementara waktu ) + bahang gilessss bilik aku sampai rasa cam kat sauna..

 tambah-tambah lagi bila malam menjelma.. selalu je aku ngan Gan mengomel pasal benda ni..haha.. lagipun time nih aku busy giless dengan correction disertation..so tak la feeling nak pindah bilik da..

sorry.. terpanjang lagi..ahahahhaa..



sampai la bulan 3.. di mana UPPU call Aniem dia dapat masuk hostel da.. dapat masuk FLAT UNIVERSITY..wah... aku plak yang terujanya.. time tu aku balik kampung.. so nak la jugak tau aku punya status pertukaran ape cer so call la UPPU... UPPU cakap dia tak dapat pun surat dari aku.. whatt??.. maksudnya BPM tak hantar pun surat aku kat UPPU ke camne??..tapi sebab aku duk kampung time tu.. susah la kalau everything nak settle by phone..

Aniem time tu pun da excited nak try masuk bilik baru even dia pun dalam dua nak masuk bilik baru ni sebab dia sebenarnya da serasi dengan budak-budak umah dia.. tak tahan dapat je kunci terus gi bilik tu dan bersihkan.. semangat gile dalam duk confuse nakmasuk hostel kex nak kan...kekekekke


Minggu depannya, balik dari kampung teros gi UPPU untuk settle kan permasalahn kat atas.. tapi jawapan yang sama jugak aku dapat dari UPPU.. nak tak nak, aku kena la gi BPM pulak,so ke sanalah beta.. so..cakap la ape masalah aku.. tapi BPM cakap tu UPPU yang uruskan untuk tentukan bilik.. dia wat alasan bilik yang aku apply tu full.. boleh pulak gitu.. terang-terang masa aniem masuk bilik tu, cam da setahun bilik tu tak de penghuni.. sekarang dia sorang je.. so partner dia tak de la.. tak puas ati gi pulak UPPU cakap benda yang akak BPM tu cakap..

akak UPPU pulak mintak surat dari aku yang menunjukkan aku nak request pindah tu.. cakap pakai ayaq liuq x pakai.. aku cakap surat tu ade ngan BPM da bagi diorang.. aku ingat diorang akan bagi surat aku tu kat UPPU.. nampak gayanya..aku sendiri lah ni kena amik dan bagi UPPU.. so ke BPM lagi lah aku untuk amik surat itu..

rupanya surat aku bagi kat BPM tu tak disentuh pun oleh BPM.. dia tengok masa time aku serahkan tu je sbb kat situ ade cop tarikh serahan..30 DIS 2015! tak ke kecik besaq kecik besaq aku tengok akak tu.. boleh-boleh bagi alasan yang diorang tak leh nak proses surat aku buat masa sekarang sebab application untuk hostel da tutup dan yang ade masalah kesihatan je boleh di layan..

 so aku cakap lah kat akak tu tu bukan salah aku sebab aku hantar surat tu tahun lepas lagi.. tau pun rasa bersalah sebab lepas tu kendur sikit suara dia mengaku dia tak sempat nak proses surat aku sebab sibuk~.. (agak-agak kalau aku bagi alasan kat Dr Su tak hantar disertation sebab sibuk hangin tak Dr kat aku kan.. gitu la feeling dia time tu).. tapi sebab aku ni berfikiran waras dan murah dengan kata-kata yang berhemah dan senyuman, aku tak de la angin sangat dan ke UPPU untuk serahkan surat tu..

 tapi-tapi-tapi.. di UPPU sekali lagi.. lepas baca surat aku, akak UPPU pulak cakap, any pertukaran yang dalam kawasan kolej kediaman, management kolej Kediaman je terlibat.. kire UPPU tak terlibat la.. maksud akak tu, application aku nih bulih je lulus tanpa UPPU kalau ade bilik.. PULAAK!..

ke BPM lagi untuk confirmation benda ni, dan akak BPM cakap, BPM bleh bagi bilik tapi kena pengesahan UPPU..aahh... siyes..kat sini aku jiwa kacau.. gile hape dua-dua unit ni.. gini ke management lepas bulan-bulan aku consistent bayar segala jenis mak nenek fee, deposit tu dan ni.. gini ke..gini ke.. nasib aku tak sawan je kat depan opis BPM tu..

kalau tak.. eh.. tak nak la aku.. dari sawan baik aku settle kan benda ni cepat-cepat (at least aku dapat sahkan aku memang tak de harapan nak pindah ke flat universiti baru la aku stop ulang alik UPPU-BPM, selagi ade harapan walaupun 0.00001% aku still sanggup- tu niat aku masa nak buat penda bodoh ni)..

maka sekali lagi aku ke UPPU sebab kata akak BPM aku kena start all over again same cam awal-awal aku apply hostel masa mula-mula masuk USM!.. sebab dia.. rate hostel yang aku duduk sekarang ni lain dengan flat uni...

haa.. bengang x??.. kalau dia cakap awal-awal lagi bahawasanya aku patut isi borang sama cam dulu-dulu kan tak payah la aku berulang alik meng-kurus-kan badan yang sedia tak de isi ni.. FYI yang aku duk berulang alik tu aku pakai kederat dan kaki aku je.. takde nak bermotosikal ke hape..

boley imagine betapa exhausted tak aku time tu..

lepas isi borang, akak tu pun cakap.. borang ni akan diproses dalam 2 minggu lagi..

so.. akan aku menapak ke UPPU atau BPM selang 2 minggu lagi nak test diorang ni betul2 ke berkhidmat untuk warga USM seperti yang dicanang-canang tu atau buat kerja sekadar melepas batuk di tangga... tungggguuuuu entri seterusnyaaa...

throwback sangat nih..ciap ade bahagian ke dua..ahahahha..

btw ingat tak entri ni "MUSIM BUNGA DI USM PENANG" ade la skit aku ngomel pasal management hostel ..hoho..

peneman aku dikala berulang alik dari UPPU-BPM

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...