marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, May 9, 2016

My Big Day : 53th USM Convocation, I make it!


.: Assalamualaikum:.

Ahlamdulillah bersyukur kepada Allah atas rahmat dan kasih sayangnya, beta berjaya menghabiskan master dengan jayanya..heee..

Last week 30hb April 2016, selamatlah beta naik atas stage menerima scroll Sarjana Sains Kemasyarakatan, Pengurusan Pembangunan berteraskan Islam.

Alhamdulillah.. seriously pikei balik 5 years back, tak de dalam agenda pun nak sambung master dalam mane2 bidang. Rasa pas abes Degree tu rasa ' ok ni last'.. penat study katenya..ngee..

Tapi seriously, masa dapat peluang utk further study ni, hmm.. best la pulak.. maybe environment ISDEV yang aku rasa happy walaupun terdapat banyak mehnah dan tribulasi dalam meniti tiga semester di USM ni.. kengkadang rasa 24/7 tu cam tak cukup aku nak berlari..kekekke..


dan.. selain environment ISDEV, aku yakin bertemu dengan #saranghea cingguya, make friends dengan diorang adalah perkara yang aku rasa bertuah sekali sambung master ni.. Even diorang kanak2 rebina, tapi aku tak rasa pun I am older than them. diorang wat aku rasa blend well ye di dunia USM..


syabbas detaji.. moga ukhuwah fillah kita #tilljannah.. *nyanyi lagu KRU serangkap..

*mohon terharu dengan statement kak da pelis..ngeee*

tak nak cakap banyak.. biar picture yang berbicara kali ni..kekekke


Let's go to Hogwart..ayuh!


Felt so touch as ingat senang ke nak habiskan menulis disertasi ritu..huhu


We did it!


The scholars..

Us forever till jannah

Feeling a bit lonely as my parents not coming for my big day.. sedey la jugaaakk..

Majlis Graduasi Isdev 2016. Alhamdulillah got award for excellent thesis.. moga2 tesisku berguna untuk universe.

Time ni prof cakap.. "Nikki..tengok camera".. cepat je aku tengok..huhu

My mama Sue. Terima kasih Dr. atas tunjuk ajar dan ilmu Dr.

D-Day


Sekali duk barisan paling depan..but one doesn't simply duk diam..haha
Suasana dewan yang penuh dengan penerima ijazah

My turn..

Duk depan jadi banyak la shoot yang ade kita.. so..ber-behave la skit..


 skit je la sebab sebelum tu sempat lagi berlari anak menuju ke hostel untuk amik power bank..kekekeke.



Us.


Gegurls MISDEV14. Alhamdulillah semua terima skroll masing-masing..





+++++++++

Keluar depan untuk cari my brother n sistah in law..
rupenya diorang da duk kat depan dewan..huhu
rupenya tak masuk dewan pun..isk.
sedey kitee..


Lupe.. Ken pun datang convo kite..

 My classmate since 2008 kat UMS. Ken.

Thanks for coming. I really happy to see you again.. Even in busy schedule you manage to come and celebrate my day. I really appreciate it. Hope we can meet again in future. I meant it.

Timo kasih abe Teh n kak zah sebab mari. These two person in bulan madu mood..


 Happy sister is always hepi lebih2 lagi dengan adenya minion sebagai penghibur hati..hahahha

 
Saranghea cinggu..saranghea kajuk. saranghae.. neo..

Lepas tu gi QB makan..ngee..

A gift. Can somebody tell me what is the meaning of having pen as a gift?..anyone?..

Flower and chocolate for your graduation day..of coz  yea!!

Thank you ISDEV..

Variety of gifts. dari Aniem, dari Puteh, dari Dila.. haha.. The best cingu ever.



My day.. My big day.. I also looking forward what happen in future...ngee..



"Lepas abis Master ni nak sambung PHd ke?"

"Tak lah..nak sambung ikatan yang sah je.."


cia..cia..cia..


link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...