marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Wednesday, August 16, 2017

CROCHET TIME: PROMOSI SEMPENA 31 OGOS

.: Assalamualaikum :.
 Tak jawab dosa, jawab tanda sayang..hikhikhik

Tanggal 31 bulan 8, 57
 Merdeka! Merdeka!

Yeah. Sempena bulan yang baik ini, bulan di mana Tanah Melayu mencapai pembebasan dari British, ATAS LOTENG pun nak rasa kemeriahannya dengan membuat Promosi beberapa product Keychain termasuk design baru amigurumi.

Tak zabar nak tau product ape?
 Lemme list one by one ya..

1. Smiley Ball keychain (small size) : Harga Asal : RM2.50 sebijik -->; Harga Promosi RM 2.00 (lebih 700 ditempah dan terjual)



2. Lovely Love Keychain (small size) :Harga Asal : RM2.50 sebijik -->; Harga Promosi RM 2.00 (lebih 800 ditempah dan terjual)




3.Dango daikazuko keychain : Harga Asal : RM3.50 sebijik --> Harga Promosi RM 2.50 (lebih 500 ditempah dan terjual)



4.Camera Keychain : Harga Asal : RM3.50 sebijik -->; Harga Promosi RM 2.50 (product terbaru dengan harga pengenalan)




  ++++++++++

Nak buat apa beli bebanyak?..ehh.. jangan tak tahu keychain ni boleh buat as doorgift, hadiah kenang-kenangan, accessories dan lain-lain lagi. Baru orang kata wahh..ade kelainan gittewww.. nanti nak tunang,kawen, akikah tak tahu nak bagi ape? Haa..ni lah jawapannyaa..

Kalau korang nak order campur-campur pun boleh, tak ada masalah. Yang penting min order 20 pieces. 

Promosi ini bermula hari ni 16 Ogos 2017 - 31 Ogos 2017. Sebarang tempahan kena buat dalam tempoh masa tersebut untuk mendapat harga yang special tau ^^ 

Untuk tempahan boleh msg/whatapps/ di nombor 013-4428320. Ataupun email ke..niknursyuhada@yahoo.com

Detail pembayaran akan disertakan nanti.. 

Permintaan paling hot tentulah:
Smiley Ball Keychain 
Lovely keychain 
Dango Daikazuko

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...