marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Thursday, April 15, 2010

saya sangat suka disoal soalan x de kaitan ngan akedemik~

date: 6 ari sebelum final exam~
ari:yaumul kamsun~..
mood: bergelodak mencari2 apa x tahu~..
cuaca: cerah~..


.: BismillahiRahmaniRahiim :.

yess..dah lama x kna tagged..kali ini tag datang lagi~..huhu..klu x jawab pom rasanya..x apo..tapi..demi menjaga ati adik bongsu~[adik ngaku ko adik bosu dik..po dok jah]..maka..ada baeknya ku menjawab soalan yang confirm..ntah ape ape ntah...anggap la mengisi posting yang mutakhir..kekeke~..

ok..i'm ready for the answers..question plizz~

1.Siapakah anda dirumah ?
i ke??..mesti lah soram kakak~ kepada 4 budak2 hayya itu yang kengkadang compius aku-ke-diorng-yang-kakak~..identiti lain..adik yang slalu wat muka kool klu ade ape2 jd kat umah..dan cuba buat muka langsung x bersalah..hehehe~..kena wat bessa palow..klu x kena buli oleh oppa wal unnie~..lagi..sebagai seorg untie yang penyayang mestilahh!..dan the naughty princess yang solehah~[ x tahan] untuk daddy wal mummyku tersayang..puah ati??..

2.Siapakah diri anda disamping rakan ?
ntah la..ade orang cakap ku ini seorang yang ceria..orang la ckp..roomate aku penah wat pengakuaan "Ada seorang sahabat yang penyayang"..erk..dia amik ati tu..dia amik ati tu~..hehe..tp buat diri ini..klu geng kita rasa best ngan kita..alhamdulillah..~..klu rasa nyampah..sori to say...i dont care!..

next!
3.Lima benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai ;
1.saya dah blajar hua yu dari chapter 1 ke chapter 4....tp klu boleh saya nak blajar sampai abes buku..konon biar fasih bercakap dengan
beliau..konon la..tp lao shi shou women sambung lagi nanti sem depan, keyi??..dan sem depan jam creditku melampau batas..cam kena skip je hua yu~..jadi..congklusionnya??..x tercapai la tu hasratnya..x pe..kita pikei sem depan..
2.saya mengidam make colek woh pauh dumoh..wah sedaknyoo~
3. ngidam keto beettle sebutir warna kuning..well u noe me~..
4.umah untuk aku jadikan deko2 bersama miz Ada Abdullah..yeah!
5.melancong sini sana bersama insan tersayang..~
ok dah cukup!

4.Siapakah nama pasangan anda ?
kang bagitau kang orang x caya plak..x yah la tahu..[ alasan mengelak paparazi]

Ceritakan 5 perkara yg anda paling suka tentang pasangan anda ;
saya x kenal dia..dia pom..sama..x kenal saya..jadi kita tunggu dan lihat..~
tapi saya tau dia suka saya..haha..koya~

Bila tarikh anda couple ?

waw..soalan cepu cemas..memang kena jawab ke?..ok la..secara x logiknya dah lama dah..lama sangat..dan sangat lama..adalah ketika itu..hujan renyai2..blablabla..[try nak kelentong..tp ku tau ku seorang yang sangat baek..x pandai kelentong lebeh2]..

Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda ?

makan ubat..orang cakap makan ubat pahit kan..apsal aku makan ubat x penah rasa ape2..plix ni..plix..adakah ade kena mengene ngan G6PD??..x pe..nanti kita tanya MA kat umah~..

Lagu tema cinta anda ;
kang bagitau mahar cinta kang telopong plak..~..
tp tu memang bukan hakikatnya la..
saya suka dengar lagu westlife skrang~..
ade kena mengena ke??..
klu dulu2 suka lagu menatap matamu..
pastu dah ubah jadi if i let u go..kajemmaaaa!!!!..
pastu lagu ape lagi ye..
ntah la..
pape yang best laaa~

Apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda ?
alangkah indahnya andai dia jua antara Khairul Abdullah..dan memahami keindahan islam yang syumul..

Tag sepuluh rakan anda yg lain ;
alang
adik
ex-big bos
anti bektiria
oram yang mengtag tu
semerah jembal
adik kepada alin
ela
zhoa wei
semut api
yess..cukup!...

secara tuntasnya;
benda2 yang di atas adalah jawapan yang terlintas selepas pikei dua tiga minit sebelum ditaip..teda ada mengena dgn FYP ataupun buku Operating system yang dibaca ini~..jd antara nak percaya ke x nak ke jwpan di atas..anda yang berhak tentukannya..tidak ada kena mengena dengan saya..TQ beri muc..
bohot syukria tu my youngest sistah yang bersusah payah mengtag kakakmu yang baek ini..sekian..
posting seterusnya??..
2 bulan dari skrng sama ada saya rajin atau x..~


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...