marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Thursday, January 20, 2011

.....

.: In the name of Allah
the most Glorious and most Merciful :.


akhirnya...
selepas memendam rasa sejak dari cuti Raya aidiladha..cuti sem..dan sekarang bakal bertemu lagi dgn cuti Chinese New Year..
akhirnya tewas..1-0 *igat main bola ke ni satu-kosong~
akhirnya..

apabila tak betah berada di perantauan terlalu lama *padahal xsampai pun 6 bulan lagi..walau sekali pun hujan emas bakal mencurah..sekalipun bayu gunung kinabalu sentiasa melambai-lambai..tanah tumpah darah juga akan jadi tempat mengadu..
dengan kata straight forwardnya..nanti start je cuti..aku pun bakal terbang balik umah yang berada di sebelah laut cina selatan ituuuuuu~..
.: dan saya sangat happy ;D :.

mungkin orang x paham kenapa la beria2 sangat nak balik..bukan ada apa pun kat rumah..
sapa kata x ada apa2..
paling penting..
24 jam aku akan kecek kelate..
buleh bertenggek atas katil sambil online x igt dunia..
dan tercrita pasal k-pop dgn
adikku yang sangat obses ;P dgn dunia k-pop..
menjadi pekerja sepenuh masa kat dapur
dipenuhi oleh jemputan ke dinner2 makan kat luar ;D
berderat ke KB mall dengan Une..
mandi laut ;D

dan ALMS bakal menggila lagi
hahhaaha..;D

saya sangat suka..
sangat suka..
memang suka..
:D:D:D

saya arap 8 ari bercuti ini akan jadi cuti yang bermakna..
;D



2 comments:

  1. hai dear,balik ke?
    jgn lupo bw kakas kelate ko kito. eish..lamo dh tok balik ni
    huhu

    ReplyDelete
  2. yup..at last aku buat keputusan nak balik la..
    benna ajat nak gi brunei..tp memandangkan ingtan aku ko rumah lagi teruk sapa make x kenye..tido x lena..jadi..umah must come first before tmpat lain..kikiki..
    okeh..mu nok gapo..nati aku bawok..hihi..
    jange mitok ore aah..susoh nok bowok..

    p/s:aku rindu ko anok2 buah aku benna ;D

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...