marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, October 17, 2011

Penang mari~~~

.:Dengan menyebut nama Allah
Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani:.

huhu..update blog..update blog..
huhu..
ari tu den ada pi..OppS..
sebab pegi penang so..nak cakap loghat utara la no..
ari tu chek pi penang..saje jenjalan tengok komtar...
tapi sbb komtar dah penah pi 4 taun lepah..
so..chek pi Bukit Bendera la plak kali ni..
(owhh..x pass cakap loghat utara..kita cakap bahasa biasa2 je ek)...
huhu..sebenarnya empunya diri follow family abe Yom (abang I yang sulung) pegi Penang..
sbb kak long ada meeting trip kat sana..
saje..makan angin..sape suruh masa sekolah dulu asyik kena tinggal kat umah kalu ssapa2 pegi jenjalan makan angin..
stay kat hydro hotel kat Pantai Miami (ku ingatkan kat oversea je ade Miami..rupa2nya kat penang pun ada gak..huhu..)..


okey..time to show off~~..
haha..

di puncak Pulau Pinang..fuyyoo...tgk..tanah mana yang kosong..x ada kan..tp bumi tetap menghijau :D

malam tu ada perlawanan persahabatan bola sepak antara Penguatkuasa MPKB-BRI ngan MPPP..selaku pengikut yang setia..kesempatan ini amatlah diharapkan dari terperap kat hotel...haha

menghabiskan masa dgn jenjalan sekitar penang..

naughty boi + asam boi + annoying boi + cute boi and teddy boi..

kitorang naik train...huhu..

aktiviti panjat memanjat batu kat batu feringgi..kui3..

macam mak orang pun ade..kalu orang tanya mana hubby..bgtau dia..kat korea..dia ada show..haha

racing di atas jalan..haha..hati2 memandu kereta baby..

menuju puncak..impian di hati..bersama janji..azam sejatii..haha

ye..ye..saya tahu saya kiut..x payah puji lelebih..haha

anak-anak..jom kita tangkap gambr lagi...






suka gamabr ni..suka gamabr ni sesangat...muka ntah macam apa..kena paksa bergambar pada suatu pagi yang panas chengcheng (terik)

time to say bye2.. Penang..laen kali datang lagi..







haaa..begitu lah cerita nya...

3 comments:

  1. gambar last yang peluk baby itu membuat awak kelihatan seperti seorang ibu yang beranak banyak ^^

    ReplyDelete
  2. haha..tak apa...mak yang maintain slim..x payah pergi slim world..bakal ibu mithali ni..haha ;D

    ReplyDelete
  3. oh...saya suka ibu yang slim..:p

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...