marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Tuesday, December 20, 2011

jom kita mengira...


.: Bismillahirahmani rahim :.

Ari ni jom kita main kira-kira..
test otak skit..
tgk masih berfungsi ke dah berkarat nieh..
almaklum la..ari2 guna kalkutator..
biar nak kira 1+ 1 je punn..

alahh..x susah pun soalan dia..
tak yah guna kalkulator ye.. 
okey..ready?
selamat mengira..
dan sila ikut arahan ye..

 

aaa..jgn scroll bawah lagi..
kalu x x aci tau..
aaa..jgn main tipu2 okey..
masa diberi tamat..



anda yakin dgn jawapan anda??
anda pasti??
berapa peratus?? (ceh ala2 jgn lupa lirik la pulakk~)
huhu..
okey..
sila scroll ke bawah untuk lihat jawapan...






uik..salah jawapan?..
haaaaaaaa..mesti ada something wrong somewhere ni..
byk sangat duk pekei benda lain ni no..
x pe..cuba lagi lain kali..
yang berjaya..sila tuntut hadiah di mana2 kaunter pertanyaan(kalau orang kat kaunter tu layan laa~ )


karya asal saya amik di sini
best sangat blog tu..macam2 info best2 :)

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...