marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, June 17, 2012

booMz3.0

.:Bismillahirahmanirahim:.

pergh..
selepas seminggu ku menghilang jejak..akhirnya ku datang lagi..
kui3..
errkk...awkward~~ 
x de..sekarang mood jiwangku dah abes stok..
ayat pun dah jadi caca merba (mengarut2)..
tunggu bulan depan baru datang balik kot..

best nyee..
kat kuar bumi kolumpo dibasahi hujan..
selepas sekian lame panas terik tak yah duk cite la kan..
semalam, semalam..jerebu kuat (pergh tahu tu pdhal 24jam berkurung dpn lappy ni)
haha..

so skrg ni my life ade perkembangan le..
dr segi..minat..
haha..
sape caye aku species men game?? angkat tgn~~~
memang x la kan~~~..
ak pun tgh kompius tol ke skrg ni ak adalah ak yang sebenar..
sbb nak tgk ak men game memang benda rare la..
last men game 2 tahun lepas "Cat Society" kat pesbook..
game2 lain cam stok2 big fish tu..jadi khazanah je dlm lappy ni..
haha..nampak la kat sini bhwa aku dibelenggu keboringan sampai layan game..~~
kui3..
tu pun merungut boring lagi..haha~

tapi tak pe..dr x wat ape..better wat somethingkan..
meh ak tunjuk game yang ak men skarang...


 haaa..game ni la..yang ni online game..
camne ak tau kewujudan game ni..
tu kena la bertima kasih kat member kat tempat ak keja..
sbb ari tu boring gile duk dlm lab komputer (sbb ade training class dreamweaver)..
so ak pun tgk dia men benda ni..
pastu dia tgk ak duk tgk dia men..so dia pun ajak le ak men skali..
sbb game ni bleh men pair..kire jadi comrade dia la kot..
ak blur je..men je la kot.. mengisi masa lapang bak kata cikgu sekolah rendah ku dulu kala (suke2 petik name cikgu)...

lame2 men (x de la lama sgt pun..baru level 8) 
susah kot nak naik tahap, dah le aku ni species x tau game tu camane nak bg jd kuat, yg ak tau gi berperang je...
tapi x pe..sbb tiba2 je dpt kawan gamez gak kat dlm tu..sbb kat situ ade tmpat chat..
so..sekali lagi mengisi masa lapang yang terbuang..maka..
mari kita menjadi budak yang friendly la sangat~ dgn masyarakat boomz bm..
haha..duk tgh2 berperang sempat menyempat chat..
hahaha...
macih Aki coz perkenalkan ak ngan game ni..
kite tgk sampai level wape ak bertahan..
haha..


eh..Ada..bukan ko ade exam dreamweaver cert ke nanti ari selasa ni??rabu tu photoshop cert plak kan..

 erk..
aaaa~~..
okey..me want to go study lah niii~~~~~.. 


=.="
baru ingat nak bersuka ria tadi..~



No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...