marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, December 9, 2012

Makan-makan kat Murni raikan Fiza

 .:Bismillahirahmanirahim:.

Sebenarnya tajuk asal fanjang giilllerrr tapi.. kena kasi kerat sikit demi sikit supaya tajuk tak jadi karangan. hoho..

ingat tak entri lepas aku ckp kita gi makan2 kat Murni, Kepong tu??.. Haa.. tu sebenarnya pergi bersebab selepas sekian lama aku tak kuar ngan2 ex-spikers makan2 ni...klu ade pun mase makan lunch time kat belakang majid.. pun boley kire berapa kerat je batang idung yang ade.. balik2 muka aku, Nick, Azrai, Hani.. Ewan da x join makan ngan kitorang da.. sbb dia da ade life dia da ngan geng2 designer.. bak kate Nick ngan Azrai, dia kena nasik ******* kat dak2 design (opsss.. bukan ak yang cakap wan..tapi diorg sambil tgn2 cepat je tuding kat diorang)

okei2.. abaikan sal bab2 tacing2 tu.. ni nak cite sal program makan-makan kat restoren Murni tu.. Sebenarnya cite dia camni.. pada suatu hariii...~ hoho... bukkkannnn~... sebenarnya ni majlis farewell tuk Fiza, ex-spikers yang dapat keja kat tempat lain.. stat bulan ni dia da x keja kat company aku.. benda ni rancang tetiba.. da lama kot x kuar makan2 ramai2 camni (ke ak sorang je yang da lame.. mane la tau diorg ari2 kuar..).. dan..demi meneruskan cerita yang seterusnya.. biar gambar yang berbicara..

lepas bincang2 kat skype, sume orang setuju turun ke Kepong lps maghrib.. so.. lps je solat magrib terus bergerak dr Skali. ni muka2 orang awal..hoho

hoho..which one is me?? hooho..ramai orang tak tau.. aku sebenarnya rabun tahap kritikal..kekeke

Sila teke yang mane Fizaa... tettt.. salah..tolak seploh markah.. Fiza yang diraikan yang pakai tudung wane pink..

Ex- spikers yang masih bekerja kat Skali.

yang best pasal kitorang adalah walaupun da x kerja kat tempat same.. still bleh bagi mase tuk kuar same2.. contohnya.. kak CT kite laa kan.. dan kat Nisah jua.. diorang keja kat Zybez (okei.. i x nak search ejaan company tu yang btol2..hoho)

Ana n Diyana

Kak nisa n Farina..dan tak lupa jua Naufal..

sedeeyy.. demam.. sampai ari ni pun blom sembuh2 lagi.. orang suruh makan ubat wat dono..sape suruhh..padan laaa kan..

tiptop sal makanan kat Murni ni adalah..saaaaangat banyakkk.. dan beraneka juadah dalam satu pinggan dgn harga kalau kire x la mahal.. dan tak lupa jua menu air yang telah wat ak merah padam mase nak mengodernye.. lengkali tobat x nak da air tu..hoho

tu la..x duk diam sgt time orang amik gambr.. kan da jadi kandid.. tapi x pe...happening nampak dan gaya nya ye kat situ..

saje kembungkan mulut tunjuk bukti makan banyaakkk... tapi tak abes padahalnya..

last but not least, hope sume still keep in touch la ye.. dlm skype pun jadi laa..hoho..
 

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...