marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Saturday, September 1, 2012

My best buddy friends ever :)


.: Bismillahirahmanirahim :.

Both of them are my closest friends since Remove Class in Maahad Muhammadi Perempuan..


Yesterday was my happy day since my best buddies came to my house.. 
they are friends of mine since we were young (hoho..now still young la).. kire klik waktu susah senang waktu duk Maahad dulu la ni..yep3..punya la susah nak jumpa skrng ni memandangkan masing2 duk berterabur di merata tempat kan..

cik yang baru abes study kat UUM skrg duk practical kat area KB..even da berada setempat..tp x bleh gak jumpa sal msg2 ade komitment ;(

Aina study kat UIA gombak lagi dua tahun nak habess.. pun bukan senang2 nak jumpa..

Mc yah da abes study rasanya.. skarang duk pratical somewhere kat perlis..ni lagi la bizi..doctor in making yang alwaz on call..

Ain dah keja kat kl sane..tapi sepanjang aku duk kl tempoh ari..x sempat menyempat la plak nak jumpa..

Piyah lak.. duk study kat UKM..yang ni paling ak rindu sbb da lebih dr 5 tahun x jumpa..lps form 4..memang senyap.. :(
kadang2 je berutusan surat melalui facebook..x pun what's up..tu pun kengkadang je..

Rinduuu... 
byk cite yang nak distory morey..nak meng-share dan di-share..byk..byk sangat.. rasanya seharian kitorang duk melepak bwh pokok rendang pun blum tentu akan habis diceritakan..






+    Pertemuan 2 jam ni kire sebagai pengubat rindu la..
cerita2 yang dishare pun cam baca sinopsis novel kat blakang buku  je..huhu.. 
masa memang mencemburui kite...
huhuhu   +


No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...