marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Friday, November 11, 2011

111111

.:Bismillahirahmanirahim:.

gile..memang gile..menulis dalam gelap..dgn mata separuh terbukak..
boring..memang boring..pasal hari ni satu benda pun malas nak buat..
rindu..memang rindu..tapi da tahu rindu tak berbalas punya..
malas..memang malas..pasal tu la..rasa macam nak tido je kejaku hari ni..

 
huhuhu..perangai betul la hari ni..
111111 yang tak de makna..tapi cuba nak beri makna..tapi tak kena makna..
ahh...dari melalut..bagus tido..alang alang..lampu dah padam..
>>>baguih punya perangai<<

esok keja:
meringankan tulang bantu umah abangku yang kedua buat jamuan kesyukuran sempena 7 hari kelahiran baby boy yang bernama Nik Ahmad Unknow (hahaha..pasal x de nama lagi..Nik Ahmad tu nama wajib..)
tapi seriously aku suggest kat kakak iparku suruh letak nama Nik Ahmad Arish Adha..tp..macam suggestionku x di layan..hahhaa (nanti I simpan unutk anak I nanti lah)..haha..
gambar beliau....
yang cute..
Nik Ahmad Arish Adha bersama Lisa SuriRumahTangga..haha..


p/s: sapa rajin pepagi hari kejutkan aku bgn tido..sila angkat tangan...~~~
jamuan kesyukuran dijangka akan diadakan lepas subuh..

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...