marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Thursday, June 12, 2014

HADIAH GIVE AWAY 'KE KOREA DAH KITA' SELAMAT KE TANGAN

.: Assalamualaikum :.

Ingat tak entri lepas yang bertajuk  Give Away 'Ke Korea Dah Kita'.. Haa.. Ce baca balik kalau belom baca..hihi
 
Alhamdulillah.. Tak sangka betul diri ini dipilih oleh cik FARAE AL-FARAFISYA untuk memiliki buah tangan yang beliau bawak balik dari korea.. jeongmal..jeongmal..jinjjal.. jinjjal Juaheyo :-D.. 

Korang cuba bayangkan aku bersaing dengan lebih Kurang 73 orang yang komen dekat entri give away dia .. Mmg terasa x ade peluang lah kan..sebab titew ni x sukerr persaingan..huhu

Tapi ternyata rezeki buah tangan korea itu menjadi milik beta. Tu pun sebab perasan ade msg kat chat box.. Tu pun tgk masa 10hb..tetiba tergerak ati rajin nak bukak blog..da la time tu line internet jarang dapat sbb outstation kat ulu terengganu..paham2 la ulu.. U mobile blom dpt support..kekeke.. Masa tu ade dua msg cik farahin tinggalkan.. Satu gtau beta adalah pemenang..mgan satu lagi cabutan undian ke dua nak kena buat slps 10hb la sbb aku x respon kaaan..

naseb baik teerrtengok.. klu tak hangus dan musnah lah impian beta... hiks.



Menggelabah terosss bukak blog beliau..fuhh.. Entri yang umum pemenang tu 5hb kot..ak terlewat banyak ari kott..pelik gak sebab sebelum2 ni rasanya aku ade menyusha blog beliau sbb nak bace citer dia jenjalan ke korea (addicted dengan EXO SHOWTIME sekarang ni. :D) ..ape lagi..cepat2 gi email beliau. Huhu..naseb bek wi-fi dewan tempat ak berkursus tu line strong..klu x..free2 la x dapat bengbarang dari tanah kelahiran oppa T.T..huhuhu.. masih menjadik rezeki daku :D

teruja..teruja..teruja.. dapat makan pakai chopstik baruuuu... leh wat baju baruuu.. kaen 4 meter kooot.
 
So..petang td.. Dah sampai..yippppi..hepi tak terhengga kot.. Kalau boleh bak gtau kat orang kampung cik FARAE AL-FARAFISYA bg adiah dr korea kat aku..haha.. Tp x main la bg tau kat orang kampung..harus bagitau seluruh duniaaa betapa hepinya beta..so teros upload gmbr masuk fb dan insta..haha
Haa sekarang ni plak..haruslah tempek kat blog..kekekeke..
Ye.. Nak bg korang jelesss skit..kikiki
budak hepi menang give away..haha.. haruslah.. bukan selalu.. pastu hadiah yang menguja hati dan sanubari koooot..
Any way... thanks a lot cik FARAE AL-FARAFISYA atas hadiah yang bombastik ni.. kompem tido malam ni tersenyumm lebih..kih3.. saya rasa bertuah sangat sangat dan menganggap ni rezeki hadiah hari lahir saya 23 Jun 2014.. terbaekk.. tip top :D


P/S: ni second time kot aku sertai contest kat blog :D

 

3 comments:

  1. Untungnya ^^ Tahniah tau.. Sy pun salah seorang peserta GA ni.. Btw, jemput singgah (http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/06/creepers-shoes.html)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki saya kot yang da lama nak gi korea..x dpt pegi..dapat oleh2 pun jadi la..haha..

      insyaAllah.. nnti saya blog walking ye ^^

      tima kasih sebab sudi baca blog ni

      Delete
  2. Waahhh bestnya dapat hadiah dari Korea.
    All d best untuk GA yang lain juga.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...