marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Sunday, August 10, 2014

Sony Experia ZL ku tiba-tiba off sendiri ;(

.: Assalamualaikum:.


sob sob sob..

beta tengah cedih ni.. cedih ngat mengenangkan satu persatu harta beta rosak.. cedih ngat..
ari tu sebelum raya spek I terpatah dua dalam toilet.. kini.. my sony experia ZL pulak dalam cubaan membunuh diri..

masih ingatlah akan dikau tentang entri ini " EVOLUSI TELEFON SAYA :D " yang menceritakan cerita ku dan pengalamanku bersama mereka semua dalam menjalani hari-hariku sebagai seorang Ada.. bagus la kalau ingat.. yang nak recall balik sila lah ke entri tersebut....

alkessah nya begini.. Huuuwaaaaaa...

 my sony experia ZL tetiba mati tak nak idop.. tak tahu kenapa.. ape kah yang berlaku ..apakah..apakah.. katakanlaahhh.. nak cakap ak install benda- benda pelik.. tak mungkin.. tak mungkin.. nak cakap aku main masa beteri tengah charge.. jengjarang je kot.. aku perasan tiap kali bukak album.. teros dia shut down. oh..mo...oh moo.. tension beta seketika sebab ye la.. i lap u so much experia ZL.. sampai ati u wat i camni.. so camane i nak berfb??.. ce cite.. (dan disebab kan taliponku lah aku rajin bukak lappy..dan menconteng kat blog... opss.. pecah rahsia apsal tak berblog..hihi)

nak tak nak kena la kot antar sony centre kasik repair balik.. naseb bek warranty ade lagi.. kalau tak de.. nanges ku 3 ari tiga malam la kot mengenangkan dikau yang rosak tanpa dapat aku ubati lagi.. hamboi.. bemadah pujangga malangkolik tahap 10 da ni..

ape2 pun.. ku arap dirimu oh experia ZL bertahan lah ye.. tu la i da cakap.. klu u nak stay ngan I u kena jadik sebuah talipon yang lasak tau.. jadik cenggini.. i gak yang susah :(

*merapumerapumerapu*

fuh.. naseb baek banyak kali berhadapan dengan situasi camni.. so.. i cool je tau ~


oh my sony experia..


memaksa rajinlah melangkah kaki ke sony centre.

No comments:

Post a Comment

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...