marquee

.:Sudi sudilah tinggalkan jejak blog anda supaya saya dapat membalas kunjungan^.^:.

Monday, May 28, 2012

Garage Sales


Assalamualaikum..

Alhamdulillah,
dah berakhir dah pun aktiviti Garage Sales kitorang untuk program amal anak yatim sebagai Corporate Social Responsibility untuk yang kali ke 5 nya..
huhu..
kitorang anjurkan program ni mewakili Rumah Silaturahim Darul Qana'ah dan Rumah titian Kaseh area KL.
hasilnya..walaupun x seberapa..tp sekurang2nya..dapat la meringankan beban mereka..
insyaAllah..
Semua hasil jualan yang dapat 100% disalurkan kepada kedua2 rumah tersebut..

kalau sebelum ni (blum ade mase post gambo)..
kitorang buat aktiviti bersama2 orang rumah masing2..
tp tuk yang ni..kita just buat jualan je..
huhu..
wpun suasana krik..krik..krik..
dr segi kitorang yang dah bertungkus lumus..
balik keja sampai 1 pg..
rasa hepi lah kan..
 
*enjoy gambo2 la ye..ngantuk tak tau nak tulis ape*

 anak kawan sekerja..pinjam jap..huhu

 selain dr mengadap komputer, kitorang reti gak mengadap benda alah ni..huhu

 membuat cupcakes sbgai jualan amal

 cupcakes in making..

haniii...ape ko watt..haha..acah je tuu...

 
lelaki melayu terakhir..hoho..terhangat di pasaran ni..1 dalam seribu kot..
 
 kedai in process..

 our banner designer

 selain dari cupcakes & cookies, kitorang ade jual bundle clothes

 tukang makan..huhu

ade bakat jadi mak mithali x..haha



*ngantukkkk~*

2 comments:

  1. mg koho chubby pipi tu..tp makin come. huhu. kalolah ak di kL boleh la kita merayap bersama :)

    ReplyDelete
  2. haha..bukan chubby kat pipi jah ni..tp berat pun dah naik doh..huhu..bhya la duk kl ni..semua nak make.. meh aa kl..kita tubik derat sma2..:)

    ReplyDelete

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...